A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Ezt tudom, de mi az hogy nincs ki a 4 kerekük?
Mi az első 2 hetet töltöttük sátorba, ők az egész külszolgálatok. :confused:

Nem nagyon láttam őket edzeni, de mindegyik iszonyat szálkás volt.

Egy jaszír nevű játékot játszottak álló nap, mindíg vagy 10 ember vette körbe aki játszott és fennhangon (üvöltve) magyaráztak, szurkoltak.

Teljes nyugalommal szerették magukat a zuhany alatt(teljes hangerővel, mint egy poreszfilmben) , miközben mi a csapnál mostuk a fogunkat. :rolleyes:

Egy jaszír nevű játékot játszottak álló nap, mindíg vagy 10 ember vette körbe aki játszott és fennhangon (üvöltve) magyaráztak, szurkoltak.

Teljes nyugalommal szerették magukat a zuhany alatt(teljes hangerővel, mint egy poreszfilmben) , miközben mi a csapnál mostuk a fogunkat. :rolleyes:
Hű vazze!!

Elolvastam a szabalyokat, így 12 óra meló, kis kertészkedés után bonyolultnak tűnik....

Ritka gusztustalan es undorito lehetett... mondjuk egy olyan orszagban, ahol az amerikaiaknak stb el kellett nezni szotlanul, hogy a fereg afgan vezetok, politikusok, hadurak stb mind kisfiukat tartanak eroszakolgatni, ez mar elsikkad.
Az az egesz orszag egy beteg hely.

Én bírom a mongolokat , pàr éve egy lovaszíjjàsz vilàgbajnoksàgon beszélgettem egy mongol versenyzővel halàli jó fej volt a sràc, és olyan nyaktörő sebességgel ment végig a pàlyàn amihez kellett egy nagy adag őrultség:)

Ha pedig a jól értelemben vett "kattanàsról" beszélünk akkor csak elég a videón làtható arcok szemébe belenézni:)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ne keverd a mongolokat ezzel a szélsőjobbos zenekarral, mert ez általánosítás.

• Vicces
Reactions: vilmoci
Érdekes cikk, pusztán tárgyi tévedések vannak benne pl: Ruszin a hadsereg főparancsnoka". A főparancsnok a mindenkori Köztársasági Elnök. Ruszin a Magyar Honvédség Parancsnoka.
Igen, de ettol fuggetlenul kifejezetten korrektul helyere teszi a vergozos, elmeroggyant kulfoldi "szagertot", aki fasiszta vezer elleni lazadast vizionalt Korom tavozasaba... rohejes az egesz.

Igen, de ettol fuggetlenul kifejezetten korrektul helyere teszi a vergozos, elmeroggyant kulfoldi "szagertot", aki fasiszta vezer elleni lazadast vizionalt Korom tavozasaba... rohejes az egesz.
Hát a szagértő nyilvánvalóan egy fahasz (by Gentlemens :D ).
A 444 meg tele van agyatlan találgatásokkal.
Ha belsős emberre hivatkoznak, akkor miért nincs ott kerek-perec, hogy mi volt a vezetőváltás valódi oka?

Hát a szagértő nyilvánvalóan egy fahasz (by Gentlemens :D ).
A 444 meg tele van agyatlan találgatásokkal.
Ha belsős emberre hivatkoznak, akkor miért nincs ott kerek-perec, hogy mi volt a vezetőváltás valódi oka?
Mert az igazi igazi okokat nagyon kevesen (kb az érintettek meg még páran tudják) max többé kevésbé pontos találgatások vannak.

Kínának neem kell 100.000 fős sereget ellátnia kinának elég ha 10x10.000 et el lát nagy mennyiséggel (túltöltve) beleértve a késszenléteket és gyakorlatozókat egyéb incidenskedőket legalább 2 fronton... és 10 fordulóalatt megvan... ezért nem akkora gond a sokféle felszerelés... és terepi környezeti adottság.
Ez valóban a magyar haderőfejlesztéshez tartozik?

Nem véletlen került az egyik számuk a szintén szelsőjobbos Disney és LucasFilms által birtokolt Star Wars játékba...
Amúgy az is egy náci játék.Fehér emberrel kell mindenféléket ölni, az egyik főellenség meg egyenesen szinesbőrű nő.Azaz nem csak fajgyűlölő hanem egyben nőgyűlölő is a játék... Szóval mindenki jobban teszi ha inkább Ku-Klux-Klanosat játszik otthon a gyerek mint Fallen Ordert!

19M Védőmellény

197434566_1190692098011611_4980655662960707656_n.jpg

Én bírom a mongolokat , pàr éve egy lovaszíjjàsz vilàgbajnoksàgon beszélgettem egy mongol versenyzővel halàli jó fej volt a sràc, és olyan nyaktörő sebességgel ment végig a pàlyàn amihez kellett egy nagy adag őrultség:)

Ha pedig a jól értelemben vett "kattanàsról" beszélünk akkor csak elég a videón làtható arcok szemébe belenézni:)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Remélem lesz több albumuk, a Yuve Yuve Yu számuk a csengőhangom :D