Sport

mem-2.jpg

mem-12.jpg

Sir Bobby Charlton a Németországi siker után
mem-5.jpg

mem-8.jpg

Én sajnáltam őket. Először is utálom a svájciakat, akik közül sok alig volt a pályán látható. A franciák végig sokkal jobbak voltak, csak ugye 3:1nél lehozták a csapat eszét, Mbappénak meg SEMMI, DE SEMMI nem jött be az egész EBn, így a meccsen se, pedig végig qurva jól nyomta, viszont eredménytelenül. Marhára sajnáltam. Tét meccsen klubszinten MINDEN be fog neki jönni, de most vége volt. Én vele rúgattam volna az elsőt, nem az utolsót, VAGY nem rúgattam volna vele egyet sem. Didi megtette, meg is szopta.

Benzema első gólja viszont talán az egyik legszebb gól volt az EBn.

Összességében, ha kiesnek a gestapósok is ma, akkor figyeljétek meg, mindenki cikizni fogja a válogatottat, hogy: "Halálcsoport!? Meg az apátok farka!" Amúgy, amikor a svájciak kimentek a hosszabbításra, látható volt az arcukon, hogy ŐK FOGNAK TOVÁBBMENNI.

De azért egy mosoly ott volt az arcomon, hogy a franciák pont Bukarestben estek ki ... :D
Íme:

"A 10-es mezt nem viselheti, mert az Mauro Shampóné, aki a klub legendás játékosa volt 1987 és 1995 között. Ezt azzal érdemelte ki, hogy ebben az időszakban egyetlenegy gólt sem tudott szerezni."

:):)
Amúgy erről nekem Moldova (szerintem) zseniális novellája a Börtönválogatott jut eszembe:-)

"Mind a francia, mind a mexikói csapatot a legszigorúbb védekező taktikára utasíthatták az edzők, mert a középkezdés után mindkét csapat otthagyta a labdát, és rohant hátra a saját kapujához. Colstokot vettek elő, a tizenhatos vonala mentén kimérték azt a helyet, melyet az edző meghatározott számukra, és nem voltak hajlandók elmozdulni onnan.

A labda a mérkőzés végéig ott feküdt a középkörben anélkül, hogy bárki is hozzáért volna, mindkét oldalról egy-egy ügyeletes hátvéd figyelte látcsővel, hogy szükség esetén riassza társait. A bíró eleinte próbálta akcióra bírni a csapatokat, de látva, hogy hiábavaló, felhagyott vele, és leült ultizni a két partjelzővel. Ötvenezer néző feszült csendje követte, mikor kezében három kis pirossal megkontrázta ellenfele negyvenszáz ultimóját.

A mérkőzés, mint gondolni lehet, gól nélküli döntetlennel végződött, Paprikás elismerően bólogatott:

– Ez a két csapat játssza jelenleg a legkorszerűbb futballt a világon. Nekünk még nagyon sokat kell dolgoznunk, hogy utolérjük őket."

• Tetszik
  • Vicces
Reactions: fishbed and Bleroka
Eltűnt a szivárványos buziskodás a pályákról? Csak mert minden hirdető eredetiben pompázik gestapóéknál is ...

itt azt írja a VW megtartja a többi nem mert vége a pride hónapnak, e két helyen meg nagyon helyesen megtiltották, nálunk is ez kellett volna

PUFF, megfogta - de komoly meccs ez, zsenialisan megerte elo stream utan kutatnom egy feloran keresztul. :cool:

UPDATE: jujjj, azt az alazos utolso buntetot. :D

• Tetszik
Reactions: formosa1