Az én elméletem az, hogy mi a csehek lépéseinek tükörképe leszünk. Mivel a repülőgépgyár kapcsán már megállapodtunk abban, hogy azt valszeg egy közös infrastruktúrának szánják, ezért nagyon kevés esélyt látok arra, hogy "a csehek fizetik nekünk", hogy használt gripiket modernizáljunk tech transzferrel, "mi meg fizetjük nekik", hogy F-35-ös gépek összeszerelését és karbantartását tanulják. Várhatóan ami az egyik országban lesz, az jelenik meg a másikban is.
A hírek arról szóltak, hogy legkésőbb a nyáron ki kell fizetnünk a vétel árát. Ha ezt kiindulási alapnak elfogadjuk, akkor még a nyáron döntésnek kell születnie vagy a mi vagy Prága döntéséről. Náluk nagyon nem úgy áll a helyzet, hogy bármit is el tudnának dönteni. Még a meglévő IFV beszerzést sem. A maradékból meg tippelhettek, hogy akkor ki lesz aki a rendelést leadja.
És ennek egyébként van reális alapja. Ha mind a két országban csak két századdal számolnánk, már akkor is az 4 csomag gép a gyárnak. Egy csődbe menni akaró cég számára semmiképen sem rossz. (Viszont amennyire elnyújtják a mostani IFV beszerzésüket is, és folyamatosan módosítanak, én nem kockáztatnám meg, hogy nagy tételben három meg négy századot vásárlok, amíg ők nem fizetnek semmit.)