[BIZTPOL] Magyarország

"Az ellenzékiek mindig azt kérdezik, hogy nem unjuk-e már, hogy a Főpolgármestert egyfolytában az „alkalmatlan” jelzővel illetjük. Nos, de, kurvára unjuk! De mit csináljunk, ha egyszer A L K A L M A T L A N és ezt nap, mint nap be is bizonyítja. Karácsony „szakértői” irányítását eddig koncepció nélkül felfestett biciklisávok, dugók, elhúzódó Lánchíd-felújítási tender, elrontott buszpályázat, rovarhotelek, méhlegelőnek csúfolt gaztenger és egésznapos Facebook-pörgetés jellemzi. Erre jött most rá a 30 éves kiszuperált frankfurti villamosok beszerzése."

A tyúk, s az ABC esete.

Jó lenne, ha ez a program tovább menne, minden 2022 után is folytatódna. Mert ugye nem fog, HA ...

Szép lenne még több ilyen felújított szépséget látni, és elvinni oda a srácokat!

Ide egy élmény felmászni:
214634086_6445686692123889_6177344548137591991_n.jpg

Mindig gondolkodom, hogy üssek-e egy földön fekvőt? De mivel vannak idióták akik főpolgármesterré választották, így a válasz az igen. A végén a proli még megválasztja, ami ellen alig lehet tenni. De nem akarok ott állni 22ben, mint állt a rendes német 33ban, hogy én erre nem figyelmeztettem senkit!

Főkretén ...

"Ronan McCrea, a University College London professzora a CNN-nek azt mondta, az Európai Unió olyan, mint egy nightclub"

Telitalálat. Az Unió egy igazi Kék Osztriga bár.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

"Ronan McCrea, a University College London professzora a CNN-nek azt mondta, az Európai Unió olyan, mint egy nightclub"

Telitalálat. Az Unió egy igazi Kék Osztriga bár.

pont ez ugrott be nekem is. a kínkeserves belépéskor még nem hittük, hogy a seggbekúrásért állunk sorba... /bár a német rokonaim előre szóltak.../

pont ez ugrott be nekem is. a kínkeserves belépéskor még nem hittük, hogy a seggbekúrásért állunk sorba... /bár a német rokonaim előre szóltak.../
Pedig informatív plakátkampány volt a csatlakozás népszerűsítésére o_O

Pedig informatív plakátkampány volt a csatlakozás népszerűsítésére o_O
Ennyire primkók voltak a szocik.