Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az a baj, hogy mindent tudnak róla, illetve az összes beszerzésünkről. Kellene beléjük egy csipetnyi Hungarikum, ami üt mint a pálinka, csíp mint az erős paprika, könnyeztet mint a friss reszelt torma.Jól nézzék meg a Románok hogy milyen lesz nekünk....!
Vigyázz, mert a jó öreg tejterméket én kiegészítő, létszám növelő gépnek szannam az F35 mellé..... és arra jól meg is felelne, olcsón.vagy @Negan a Kfir-t![]()
Szerintem a személyi felszerelések terén egy hőkeresővel és lézeres irányzékkal ellátott karikás ostorral szerintem nagyot tudnánk "ütni"Az a baj, hogy mindent tudnak róla, illetve az összes beszerzésünkről. Kellene beléjük egy csipetnyi Hungarikum, ami üt mint a pálinka, csíp mint az erős paprika, könnyeztet mint a friss reszelt torma.![]()
Duplapisztoly+fokos+karikás,Szerintem a személyi felszerelések terén egy hőkeresővel és lézeres irányzékkal ellátott karikás ostorral szerintem nagyot tudnánk "ütni"
![]()
Nembaj tudjanak meg róla mindent ilyen nekik úgysem lesz!Az a baj, hogy mindent tudnak róla, illetve az összes beszerzésünkről. Kellene beléjük egy csipetnyi Hungarikum, ami üt mint a pálinka, csíp mint az erős paprika, könnyeztet mint a friss reszelt torma.![]()
És acél kemény tekintetDuplapisztoly+fokos+karikás,
mint a "Talpuk alatt fütyül a szél" esetében?
Azért erről a kis pályáról azt mondani hogy a világ legmodernebb teszt pályája....!Hát nemtudom!tesztpálya
Jönnének el Békésbe egy jó kiadós esőzés után kint a tanya világba az hány csillagos tesztpálya lenne!Azért erről a kis pályáról azt mondani hogy a világ legmodernebb teszt pályája....!Hát nemtudom!
Csak az első ütemét adták át...Azért erről a kis pályáról azt mondani hogy a világ legmodernebb teszt pályája....!Hát nemtudom!
Azaz jó úton haladunk.Röviden: minden úgy van ahogy gondoltuk![]()
Értem én de egy tesztpálya itt kezdődik,csak hogy a méretekről stb. beszéljünk!A miénket eddig nem lehet komolyan venni...!Csak az első ütemét adták át...
Szahaaaar!Értem én de egy tesztpálya itt kezdődik,csak hogy a méretekről stb. beszéljünk!A miénket eddig nem lehet komolyan venni...!
BOXER - Multirole Armoured Fighting Vehicle - YouTube
Türk askeri kara aracı yarışmasına Pars 8X8 damga vurdu. - YouTube
Értem én hogy ez még csak az off road része de annak is gyenge...!
Majd a portugálok, nekik előbb és több KC-390 - esük lesz.
Értem én de egy tesztpálya itt kezdődik,csak hogy a méretekről stb. beszéljünk!A miénket eddig nem lehet komolyan venni...!
BOXER - Multirole Armoured Fighting Vehicle - YouTube
Türk askeri kara aracı yarışmasına Pars 8X8 damga vurdu. - YouTube
Értem én hogy ez még csak az off road része de annak is gyenge...!
Figyuasz! Izraeli cikked nincs mit írtak a Spike dealről??Gyorsan össze kellett dózerolni oda valamit a vadaknak, lehessen mondogatni kamerák előtt hogy nem kidobtuk a pénzt az ablakon- komoly szerződő autóipari cég még mindig nincs- hanem HADIIPARI BERUHÁZÁS osztjónapot.
Ugye tudjátok mi lenne az első hozzászólásban?Esetleg lehetne külön topik "Gáspárnak szeretettel" címmel.![]()
Holnapra megpróbálom előkeresni, lassan indulok melóba, ott meg még a telefont se vihetem be, net is leszabályozott etc..Figyuasz! Izraeli cikked nincs mit írtak a Spike dealről??
Azaz jó úton haladunk.
Picit azért csalódott vagyok, mert nem hangzott el hogy 'gombokért'...
![]()
Szahaaaar!Gyorsan össze kellett dózerolni oda valamit a vadaknak, lehessen mondogatni kamerák előtt hogy nem kidobtuk a pénzt az ablakon- komoly szerződő autóipari cég még mindig nincs- hanem HADIIPARI BERUHÁZÁS osztjónapot.
de a legnagyobb oldalakon csináltam egy gyorskeresést, Semmi, nem érte el az ingerküszöböt,...Holnapra megpróbálom előkeresni, lassan indulok melóba, ott meg még a telefont se vihetem be, net is leszabályozott etc..
De hogy minden mindennel összefügg.. Volt pár napja egy belpol cikk, hogy az új kormány nem akar haverkodni Netanyahu illiberális haverjaival, Washington ennél fontosabb, szóval ha a mostani magyar vezetés venni akar olyant vehet,, amit más is a térségben, az aláírt szerződések állnak, de a mostani állás szerint nagy összeborulások +fejelsztőprogramok" csak marginálisan, ha egyáltalán.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..