nézz be a lengyel haderőfejlesztéses topicba, valaki oda tette be a hírt, én meg egy kommentet,,,Szahaaaar!![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
nézz be a lengyel haderőfejlesztéses topicba, valaki oda tette be a hírt, én meg egy kommentet,,,Szahaaaar!![]()
Most nem azért, de egy jó üzletre nem hiszem hogy politikai alapon nemet mondanak. Végtére is zsidókról van szó, nem?Holnapra megpróbálom előkeresni, lassan indulok melóba, ott meg még a telefont se vihetem be, net is leszabályozott etc..
De hogy minden mindennel összefügg.. Volt pár napja egy belpol cikk, hogy az új kormány nem akar haverkodni Netanyahu illiberális haverjaival, Washington ennél fontosabb, szóval ha a mostani magyar vezetés venni akar olyant vehet,, amit más is a térségben, az aláírt szerződések állnak, de a mostani állás szerint nagy összeborulások +fejelsztőprogramok" csak marginálisan, ha egyáltalán.
Röviden: minden úgy van ahogy gondoltuk![]()
Jaja, raadasul van benne par furcsasag is...4 hónappal a típusbemutató után sikerült nekik lefordítani azt a cikket, ami a Oerlikon Skyranger topikban a bemutató napján linkelve volt?
Ez a mindent tudnak, azert tulzas. Amig nincs meg nekik a rendszer, addig max a general kepessegeit ismerik, de tobbet nemigen, raadasul hogy mivel rendeljuk ill szereljuk fel, arrol fogalmu nem lesz.Az a baj, hogy mindent tudnak róla, illetve az összes beszerzésünkről. Kellene beléjük egy csipetnyi Hungarikum, ami üt mint a pálinka, csíp mint az erős paprika, könnyeztet mint a friss reszelt torma.![]()
Ez eddig igy is volt, raadasul a Demokrata oldal kifejezetten utalja az aggressziv zsido telepesek etnikai tisztogatast jelento akcioit.Holnapra megpróbálom előkeresni, lassan indulok melóba, ott meg még a telefont se vihetem be, net is leszabályozott etc..
De hogy minden mindennel összefügg.. Volt pár napja egy belpol cikk, hogy az új kormány nem akar haverkodni Netanyahu illiberális haverjaival, Washington ennél fontosabb,
Ugyan, ne erolkodj. Huszadrangu ez az amerikaiaknak, uzlet az uzlet, tudjuk jol, raadasul semmifele "olyat vehet" BS nem letezik az izraeliek szamara - ha Amerika elad barmit (F-35, Abrams etc), akkor ugyan a zsidok miert "fognak vissza" magukat egy latvanyosan hipokrata amerikai keresre, ahogy te elkepzeled...? Zero logika.szóval ha a mostani magyar vezetés venni akar olyant vehet,, amit más is a térségben, az aláírt szerződések állnak, de a mostani állás szerint nagy összeborulások +fejelsztőprogramok" csak marginálisan, ha egyáltalán.
Szerintem meg jobb, ha feltételezzük, hogy tudják. Eu/NATO akolban vagyunk velük együtt. A közös gyakorlatokon meg látják. Az AH is figyelhetne a "hadititkokra", csak ilyenek már nálunk nincsenek.Ez a mindent tudnak, azert tulzas. Amig nincs meg nekik a rendszer, addig max a general kepessegeit ismerik, de tobbet nemigen, raadasul hogy mivel rendeljuk ill szereljuk fel, arrol fogalmu nem lesz.
"Igen, tudjuk, Gipen, egy P, technika egy K, satobbi - ez nem az en asztalom, de ezert is nyilatkozom surubben."Ugye tudjátok mi lenne az első hozzászólásban?![]()
Kiflivel.
Illetve megint bebizonyosodott, hogy nem lehet csak úgy egy az egybe országok beszerzéseinek költségeit összehasonlítani, lásd izraeli radarok.Ebbol nekem tobb dolog is lejott, amit jol tippeltem:
1. jo sansszal lesz Spike gyartas es igen, nem veletlenul mentunk Izraelbe, nem Europaba erte
2. ok is az IAI dronjait tartjak a legfejlettebbnek (az IAI van satellite ill space divizioja) es lathatoan azokkal szemezgetnek, kerdes persze az aruk...
Azért erről a kis pályáról azt mondani hogy a világ legmodernebb teszt pályája....!Hát nemtudom!
Azért csapásmérésben (bombák) mégis előrébb vannak a török drónok!Illetve megint bebizonyosodott, hogy nem lehet csak úgy egy az egybe országok beszerzéseinek költségeit összehasonlítani, lásd izraeli radarok.
Azt hiszem @Terminator írta össze az árakat meg darabszámokat, most pedig világos lehet mindenkinek, hogy a magyar picit kisebb darabszám mögött pl. a legfejlettebb rendszer van, ellentétben a többi országéval.
Azt is burkoltan elmondta, hogy a török 'civil' alapú drónok képességeiről is meg lett cáfolva néhány dolog, úgyhogy itt borítékolnám a 'katonai' alapú izraeli drón vonalat...
Most nem azért, de egy jó üzletre nem hiszem hogy politikai alapon nemet mondanak. Végtére is zsidókról van szó, nem?![]()
Minel is?Azért csapásmérésben (bombák) mégis előrébb vannak a török drónok!
Nem montam, hogy rosszak a török drónok, a legutóbbi konfliktusban való bemutatkozásuk jól sikerült, és nyilvánvalóan az izraeli és a török típusok között megy a dilemma. DEAzért csapásmérésben (bombák) mégis előrébb vannak a török drónok!
Oké, várjuk!Holnapra megpróbálom előkeresni, lassan indulok melóba, ott meg még a telefont se vihetem be, net is leszabályozott etc..
De hogy minden mindennel összefügg.. Volt pár napja egy belpol cikk, hogy az új kormány nem akar haverkodni Netanyahu illiberális haverjaival, Washington ennél fontosabb, szóval ha a mostani magyar vezetés venni akar olyant vehet,, amit más is a térségben, az aláírt szerződések állnak, de a mostani állás szerint nagy összeborulások +fejelsztőprogramok" csak marginálisan, ha egyáltalán.
Nah, mert én is kerestem, de nem találtam. Azt hittem rosszul használom a gugli forditót.de a legnagyobb oldalakon csináltam egy gyorskeresést, Semmi, nem érte el az ingerküszöböt,...
Törökországban vannak 'katonai' alapú drónok, de azoknak, akiknek van pénzük. Ha nincs annyi pénze, hogy 80 millió dollárt fizessen háromukért, mint például Tunézia, nincs felhatalmazása semmit cáfolni.
Az AH is figyelhetne a "hadititkokra", csak ilyenek már nálunk nincsenek.
Biztosan figyelik, csak nem az AH, mert nem annak a dolga.Ezek szerint nem figyeli?
Szerintem meg jobb, ha feltételezzük, hogy tudják. Eu/NATO akolban vagyunk velük együtt. A közös gyakorlatokon meg látják.
Az AH is figyelhetne a "hadititkokra", csak ilyenek már nálunk nincsenek.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..