[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

Amikor odaérnek a pct zászlóalj újrafegyverzéséhez akkor fognak ilyen bejelentést tenni. A pct zászlóalj nem szűnt meg, viszont:
-még nincs bejelentve, hogy milyen platform váltja a brdm-2-eseket majd azzal együtt lesz érdemes a megnövelt hatótávú változatokra figyelni.
- az SR verzióról egyelőre nincs szó, de én a 2-es különlegeseknél látnám szívesen.
Oda nem elég a CG4? Annak is lesz irányított verziója, ha jól tudom.

Betettem nekik a romania military fórumra de még senki se válaszolt rá. :D
Már megint gonoszkodsz. :D
06Rwwij.jpg

Betettem nekik a romania military fórumra de még senki se válaszolt rá. :D

Mit szeretnél, mit válaszoljanak? Hogy nekik van Erdélyben aranybánya és ők majd fizetik külföldnek azt, amit mi itthon -és remélhetőleg részben állami résztulajdonnal- gyártunk?

210714_spike_bejelentes_2m.jpg

Nem tudom hany darab Lynxre tervezik integralni a Spike-ot, legyen ez mondjuk 100(ez egy eleg ovatos szam szerintem). Ez maris 400 Spike-ot jelent plusz ha meg kap a Gidran/NMS paros is meg majd persze kesobb a 8x8-as akkor siman ott vagyunk hogy kell 1000 darab csak a jarmuvekre. Szerintem az lesz mint a Lynx-nel hogy az elso csomagokat megvesszunk kozvetlenul a gyartotol a maradekot meg majd (lehet) legyartjuk magunknak.

Nem tudom hany darab Lynxre tervezik integralni a Spike-ot, legyen ez mondjuk 100(ez egy eleg ovatos szam szerintem). Ez maris 400 Spike-ot jelent plusz ha meg kap a Gidran/NMS paros is meg majd persze kesobb a 8x8-as akkor siman ott vagyunk hogy kell 1000 darab csak a jarmuvekre. Szerintem az lesz mint a Lynx-nel hogy az elso csomagokat megvesszunk kozvetlenul a gyartotol a maradekot meg majd (lehet) legyartjuk magunknak.
Miért 100? Az összesre kell Spyk ami nem spec. (aknavető, légvedelem stb) feladatú.

Bocs ha mar volt de elvileg a Lynx-hez lesz integralva egy(vagy tobb?) "kompakt" dron is - marmint ilyen Bayraktarokhoz kepes kompakt dron. 5.5 km-en belul akkor gondolom ezt fog lehetni hasznalni celmegjelolesre es mondjuk ha talal egy ellenseges tankot akkor arra a szemelyzet fogja tudni inditani a Spike-ot?