Mondott ilyet valaki? Én leírva nem láttam sehol sem, magánvéleményem szerint kézenfekvő lenne méginkább az NMS 4x4.Nem a Gidrán váltja őket ?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mondott ilyet valaki? Én leírva nem láttam sehol sem, magánvéleményem szerint kézenfekvő lenne méginkább az NMS 4x4.Nem a Gidrán váltja őket ?
Igen, mert az NLOS rakéták nem biztos, hogy nagy helyet igényelnek (lásd a Sandcat-et), viszont az NMS jobb terepjáró.Mondott ilyet valaki? Én leírva nem láttam sehol sem, magánvéleményem szerint kézenfekvő lenne méginkább az NMS 4x4.
meg kisebb célpont.Igen, mert az NLOS rakéták nem biztos, hogy nagy helyet igényelnek (lásd a Sandcat-et), viszont az NMS jobb terepjáró.
Oda nem elég a CG4? Annak is lesz irányított verziója, ha jól tudom.Amikor odaérnek a pct zászlóalj újrafegyverzéséhez akkor fognak ilyen bejelentést tenni. A pct zászlóalj nem szűnt meg, viszont:
-még nincs bejelentve, hogy milyen platform váltja a brdm-2-eseket majd azzal együtt lesz érdemes a megnövelt hatótávú változatokra figyelni.
- az SR verzióról egyelőre nincs szó, de én a 2-es különlegeseknél látnám szívesen.
Szerintem nem lenne rossz, de ahogy @pöcshuszár írta nem létkérdés. Ha valamiért kevés a CG átütése azért nem rossz egy hasonló eszköz.Oda nem elég a CG4? Annak is lesz irányított verziója, ha jól tudom.
Románokat se nagyon érdekli...Eddig nem ütötte a falat, ma írták meg először külföldön.
Amíg egy nagy nemzetközi portálon nem jön le (Janes, Armyrecognition stb) addig nem sok helyen fogod látni.Románokat se nagyon érdekli...
Betettem nekik a romania military fórumra de még senki se válaszolt rá.Amíg egy nagy nemzetközi portálon nem jön le (Janes, Armyrecognition stb) addig nem sok helyen fogod látni.
Már megint gonoszkodsz.Betettem nekik a romania military fórumra de még senki se válaszolt rá.
Mert a románok inkább Kelet felé néznek, nem nagyon izgatja őket ez a magyar sztori. Ugyanúgy, ahogy mi sem megyünk falnak egy szlovák beszerzéstől.Románokat se nagyon érdekli...
Próbálok, de nem jön összeMár megint gonoszkodsz.
Betettem nekik a romania military fórumra de még senki se válaszolt rá.
Nem tudom hany darab Lynxre tervezik integralni a Spike-ot, legyen ez mondjuk 100(ez egy eleg ovatos szam szerintem). Ez maris 400 Spike-ot jelent plusz ha meg kap a Gidran/NMS paros is meg majd persze kesobb a 8x8-as akkor siman ott vagyunk hogy kell 1000 darab csak a jarmuvekre. Szerintem az lesz mint a Lynx-nel hogy az elso csomagokat megvesszunk kozvetlenul a gyartotol a maradekot meg majd (lehet) legyartjuk magunknak.
ספייק הונגרי avagy a magyar Tüske
Megkezdődött a Spike irányított páncéltörő/precíziós tűztámogató rakétacsalád beszerzése a Magyar Honvédség számára.A LégierőBlogger legutóbb egy szlovéniai gyakorlaton fotózhatott Spike indítást.Az első magyar beszerzési csomag a Spike LR2 rakétáknak a Lynx gyalogsági harcjármű…legiero.blog.hu
Miért 100? Az összesre kell Spyk ami nem spec. (aknavető, légvedelem stb) feladatú.Nem tudom hany darab Lynxre tervezik integralni a Spike-ot, legyen ez mondjuk 100(ez egy eleg ovatos szam szerintem). Ez maris 400 Spike-ot jelent plusz ha meg kap a Gidran/NMS paros is meg majd persze kesobb a 8x8-as akkor siman ott vagyunk hogy kell 1000 darab csak a jarmuvekre. Szerintem az lesz mint a Lynx-nel hogy az elso csomagokat megvesszunk kozvetlenul a gyartotol a maradekot meg majd (lehet) legyartjuk magunknak.
Nem tudom ez mennyi pontosan, azert irtam hogy tudom hogy a 100 egy ovatos szam.Miért 100? Az összesre kell Spyk ami nem spec. (aknavető, légvedelem stb) feladatú.
Azt nagyon kevesen tudják!Nem tudom ez mennyi pontosan, azert irtam hogy tudom hogy a 100 egy ovatos szam.
Mondjuk nem lehetetlen jol megtippelni, ha mondjuk 46 a zl es lesz 4...Azt nagyon kevesen tudják!
És ha nem?Mondjuk nem lehetetlen jol megtippelni, ha mondjuk 46 a zl es lesz 4...