Tu-160 Blackjack (Tupoljev, Szovjetunió)

Az M
282026.jpg

283671.jpg

Biztos volt már, de látványos! Külön tetszett ebből a szemszögből a szárny-nyilazás állítása.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Az előző hajtóművek nem ilyen helyzetben ontottak sárga NOx csíkot?
Nem, hanem a részleges utánégető üzemmódon.
Megnyugtatlak, az NK-32-02-es is ugyanúgy füstöl, ha nem a maximális forszázson dolgozik a rendszer.
Ezen a téren nincs változás.
A korábbi NK-32-es sem füstölt/füstöl, ha a maximális utánégetés megy.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Rákkeltő.

Más. Ez a kép most készült Zsukovszkijból, ahol a fotók tanúsága szerint már javában gyakorolnak a MAKSz 2021 gépei.

288467.jpg

Ugyan továbbra is zajlanak a kísérleti berepülések, nameg eleve a képen a Tu-160M tesztelés alatt álló példánya látható, de nekem úgy fest, mintha valami demót gyakorolna, ahol épp billegtet, nyitott futós áthúzás közben. Elképzelhető, hogy 1992 után újra lesz Tu-160 demó Zsukovszkijban?

Te is hülye vagy?
Bármi, ami SOx az nem egészséges.

Teljesen igazad van, csak azért tettem fel a kérdést, mert ha utasszállítóval kapcsolatban kérdezi valaki, hogy veszélyes-e, akkor az chemtrailes.
Ugyanis a "chemtrail"-esek nem arra gondolnak, hogy permetező-gépekkel fújják a mérget a repülőgépről, hanem arra, hogy a hajtómű üzemanyagába kevernek olyan adalékokat (pl. alumíniumot), amely súlyosan egészségkárosító. Persze ezt nem azért teszik, hogy öljenek vele, hanem azért, mert az utasszállító így üzemeltethető gazdaságosabban, így tudnak megfelelni az üzemanyag-takarékossági előírásoknak.

Teljesen igazad van, csak azért tettem fel a kérdést, mert ha utasszállítóval kapcsolatban kérdezi valaki, hogy veszélyes-e, akkor az chemtrailes.
Ugyanis a "chemtrail"-esek nem arra gondolnak, hogy permetező-gépekkel fújják a mérget a repülőgépről, hanem arra, hogy a hajtómű üzemanyagába kevernek olyan adalékokat (pl. alumíniumot), amely súlyosan egészségkárosító. Persze ezt nem azért teszik, hogy öljenek vele, hanem azért, mert az utasszállító így üzemeltethető gazdaságosabban, így tudnak megfelelni az üzemanyag-takarékossági előírásoknak.
Ott nem látsz kénfelhőt...