Beszélgető

tesla-bot-1-1280x720.jpg

tesla-bot-2.jpg

tesla-bot-3.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
A Boston Dynamics-nál most félre nyelték a hamburgert.
hantaboy ismét a hívek segítségét kéri a részvény megmozgatásához...

tesla-bot-1-1280x720.jpg

tesla-bot-2.jpg

tesla-bot-3.jpg

A Boston Dynamics-nál most félre nyelték a hamburgert.
És miért van lapockája farpofája és melkasa egy robotnak. Beöltöztettek egy táncost ezzel az emberek egy részét megtévesztve hógy már itt tartanak mozgásba. közbe a robot eddig nem más mint egy látványos grafika. (tehát rajz) aki ezért pénzt tesz bármibe is annak gratula

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
mondjuk van egy-két érdekes húzása az amerikaiknak építészeti vonalon. Nincs normális building-code, össze-vissza minden. Régen volt egy táncrendezvény egy hotelben és az átriumban tartották meg. Két felfüggesztett betonszint volt, azon táncoltak, míg a felső szint rá nem szakadt az alatta lévőre, majd mind a kettő le nem zuhant... Azt hiszem, valami Hyatt hotel volt.

Aztán ha tanultál csak 3 hónap mechanikát, első ránézésre látható volt, mi okozta a balesetet.

• Tetszik
mondjuk van egy-két érdekes húzása az amerikaiknak építészeti vonalon. Nincs normális building-code, össze-vissza minden. Régen volt egy táncrendezvény egy hotelben és az átriumban tartották meg. Két felfüggesztett betonszint volt, azon táncoltak, míg a felső szint rá nem szakadt az alatta lévőre, majd mind a kettő le nem zuhant... Azt hiszem, valami Hyatt hotel volt.

Aztán ha tanultál csak 3 hónap mechanikát, első ránézésre látható volt, mi okozta a balesetet.

Én azóta csak legyintek mióta trilliónyi adófizetői pénzből toltak egy látványprojektet, amit agyonreklámoztak, hogy full női mérnökcsapat tervezte a hídat, erre félkészen összedőlt.

Ott nem a tervek szerint valósították meg azokat a függesztett izéket.
Szerintem arra gondolsz.

• Tetszik
Reactions: gafzhu
Nézd meg.

Gulyás Kassai felvetéseire nem igazán tudott reagálni semmit, nem igazán volt beszélgetés ez, Gulyásnak nincs más témája, mint hogy O1G, meg hogy nem hagyják buziházasodni, meg gyereket örökbe fogadni, meg a szokásos kommunisztikus egyenlősdis hagymázai. Ahogy pl. Hodász András atyát is ilyenekkel terrorizálta, bár most nem annyira vette elő, mert Kassai leoltotta gyorsan.

• Tetszik
Gulyás Kassai felvetéseire nem igazán tudott reagálni semmit, nem igazán volt beszélgetés ez, Gulyásnak nincs más témája, mint hogy O1G, meg hogy nem hagyják buziházasodni, meg gyereket örökbe fogadni, meg a szokásos kommunisztikus egyenlősdis hagymázai. Ahogy pl. Hodász András atyát is ilyenekkel terrorizálta, bár most nem annyira vette elő, mert Kassai leoltotta gyorsan.

Nálunk egy tolatásvezető simán megcsinálta 6 éve, hogy kiment Hollandiába és hozzáment a pasijához.
Utána meg hisztizett a főnöknél, mert a bakterok fenyegetik és féksarukat (~10kg) dobálnak felé.

Nálunk egy tolatásvezető simán megcsinálta 6 éve, hogy kiment Hollandiába és hozzáment a pasijához.
Utána meg hisztizett a főnöknél, mert a bakterok fenyegetik és féksarukat (~10kg) dobálnak felé.
És mondjuk a bakteroknak mi köze van az ő magánéletéhez..? Hozzáment, mert neki így jó és kész.

Igen, no meg Kassai valaki, nem egy másik zéró celeb, mint okelme.

Igen, no meg Kassai valaki, nem egy másik zéró celeb, mint okelme.
Bevallom ezt a kommentet nem értem.
Mi alapján született ez a megállapítás?
Csak azért, mert az egyik egy média csatornát üzemeltet lényegében egy elég nagy közösség által a másik meg lovasiskolát, az egyik mitől több a másiknál?
Én konkrétan nem is hallottam erről az emberről és először összekevertem a távlövő magyarral.

• Hűha
És mondjuk a bakteroknak mi köze van az ő magánéletéhez..? Hozzáment, mert neki így jó és kész.

Mondjuk nálatok akkor a bakterok a gyökerek.
na azért kíváncsi vagyok mennyire volt öntudatos buzi, aki a pofádba tolja a dolgot aztán kikéri magának ha valaki sérelmezi a dolgot... nekem is volt homoszexuális kollégám de annyiban különbözött tőlünk hogy nem lehetett vele csajokról beszélni :d őszintén, 2 hónap után tűnt fel egy-egy mozdulatából, érdekes mód őt senki se bántotta :D