M
molnibalage
Guest
Az oldalt olvasgatva nekem úgy tűnik, hogy a Rendőrséget már nem is tudom mi tartja egyben...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azért bakker tankönyvben tudományos tényeket és megfigyelést tagadni...
Csak azért, mert nem tetszik...
Hogy pontatlanság / hazugság és morális állásfoglalás van tankönyvben?
Először csak bioszkönyven lesz, aztán majd lehet figyelni mi lesz a következő.
Lesz majd újbeszél szótár is?
Nyilvánvaló, hogy a homoszexualitás biológiai értelemben nem természetes, hiszen nem teljesül a szexuális tevékenység biológiai célja, az utódnemzés
A PC huszár / SJW-ok sem szeretem.Ez hol tagad tudományos tényt vagy megfigyelést? Részletezd kérlek, mert így csak komolytalan politikai töltetű lózung amit ide írtál.
A morális állásfoglalást nem látom, azt viszont igen, hogy a tankönyv felhívja a figyelmet arra, hogy ennek a kérdésnek morális vetülete is van, tehát nem kinyilatkoztat, hanem gondolkodásra, vitára késztet ami viszont jó.
A hazugság egy nyilvánvaló tény/igazság tagadása. Erre is rámutathatnál, hogy mire gondoltál. (gondolom a tankönyvet te sem olvastad végig, tehát a teljes szöveggel nem vagy tisztában....)
Az újbeszél szótárról meg talán a píszíhuszárokat kellene kérdezni...
"A szerzők szerint a homoszexuális hajlam „részben öröklődés kérdése, részben környezeti hatások eredménye”.Jah, és a mittomén melyik majomfaj, ahol a szex kvázi árucikk?
Látom nem jött át a probléma.
Az, hogy itten ideológiákat visznek be tankönyvekbe az baj.
Teljesen mindegy, hogy ki csinálja. Narancsos, piros, vagy szürke a pár logo.
Ez egyébként nem hülyeség, mi is elkezdtük felfedezni:Koprofágia – Wikipédia
hu.wikipedia.org
És még mindig rengeteget tanulhatnánk az állatoktól, ha a szemét propagandisták nem nyomnák el a természet késztetéseit.![]()
Nem a megfelelő részt idézted..."A szerzők szerint a homoszexuális hajlam „részben öröklődés kérdése, részben környezeti hatások eredménye”.
Akkor a logikát nézve a romantikus szex sem természetes biológiai értelemben, amikor nem a gyereknemzés céljából történik.Nyilvánvaló, hogy a homoszexualitás biológiai értelemben nem természetes, hiszen nem teljesül a szexuális tevékenység biológiai célja, az utódnemzés
Már elismerte, és minden hozzászólásában elismeri, folytatólagosan.Gondolom miután elsimerted, hogy náci vagy, megteszi.![]()
Így egyetértek veled, valóban nem szerencsés, hogy az van beleírva, hogy nem természetes, mert azért itt árnyaltabb a kép.Nem a megfelelő részt idézted...
De amúgy, ha valami részben környezeti hatás és részben öröklődi, az mi, ha nem természetes szelekció eredménye?
Akkor a logikát nézve a romantikus szex sem természetes biológiai értelemben, amikor nem a gyereknemzés céljából történik.
Mondom, az, hogy ilyen balfék módon játszanak a szavakkal és kezdenek tankönyvekbe ideológiát tenni, nagyon nem jó irány.
Semmiféle ideológia ne legyen benne. Se LMBT faszomtudja mi, se ilyen.
Pont.
Hát akkor az óvszergyárak minden termékével is csak a baj van..Ebben hol a tagadás? Biológiailag teljesül az, ami a szexualitás fő célja, azaz az utódnemzés? Nem.
Meg mar akkor is jatekfilm volt, nem valosag, ez idekint koztudott volt az elso perctol kezdve.https://www.google.com/amp/s/port.hu/adatlap/film/tv/kolykok-kids/movie-1414/amp
A film 1995-ös, most 2021 van.![]()
Kölykök/Kids (1995)
A(z) "Kölykök/Kids (1995)" című videót "eve58" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 9525 alkalommal nézték meg.videa.hu
Hat, ezen az alapon az afgan politikusok meg warlordok kisfiu-szeretoi ill daily rape sessionjeiknek is elfogadhatoaknak kellene lenniuk? Ti. anno a gorogoknel az szinten megszokott volt...Belegondoltam,abba hogyha lehetősèg lenne idevarázsolni egy ókori görögöt mondjuk Nagy Sándor idejéből a mai magyar rögvalóságba biztosan igen csak elcsodálkozna, hogy micsoda hisztéria van nálunk a homoszexualitás körül, lévén, hogy az ő idejében ez egy teljesen elfogadott dolog volt, még sem haltak ki a görögök.....
Az a reptér olyan pocsék helyen van, hogy arra szavak alig vannak, elvágó hatása is hatalmas.Inkább áthozom ide a témát, talán itt jobb helye lesz.
Szóval, nem véletlenül hivatkoztam műholdképet a tököli betonról. Ha 700 métert ki kellett már vonni, mert olyan az állapota, akkor a többi sem lehet olyan szipi-szupi. Csak ugye egy max 4 tonnás gépet nem érez meg. Egy 34 tonnás lehet, hogy már más lenne.
Vagy komolyan kell venni, beletolni egy adag pénzt és fejleszteni, vagy felszántani.
Bár, ha tényleg modernizálják a HÉV-et, akkor egy igen jó kötöttpályás kapcsolata lenne.
Városképi, tájépítészeti, és minden egyéb szempontból meg egy katasztrófa, hogy ott van a reptér, és úgy van ott.
Előszór is örülök, hogy az országot részben kiraboló napelemes EU-lobbi által sikerül jól élned. Tényleg, klassz.Piac gazdaság van ! A piac , a tudás és a marketing alapján áraz ! Lehet akármilyen végzettsége az embernek ha nem tudja eladni rendes áron vagy nincs rá szükség ! Sok mérnök sírva fakadna ha leírnám azt , hogy felső fokú végzettség nélkül , mélyre ható fizikai ismeretek hiányába mennyiért tudom magam eladni . A tudás -bár fontos- az kevés azt értékesíteni is tudni kell !
Ne keverjük a pedofíliát két felnőtt ember szexuális orientációjával...Hat, ezen az alapon az afgan politikusok meg warlordok kisfiu-szeretoi ill daily rape sessionjeiknek is elfogadhatoaknak kellene lenniuk? Ti. anno a gorogoknel az szinten megszokott volt...
![]()
Nem en kevertem, hanem a gorogok, akiket peldanak hoztal.Ne keverjük a pedofíliát két felnőtt ember szexuális orientációjával...
Én nem az ókori görögöknél előforduló pedofíliát hoztam fel példánakNem en kevertem, hanem a gorogok, akiket peldanak hoztal.![]()
Nem, te oket hoztad fel mint moralis peldat.Én nem az ókori görögöknél előforduló pedofíliát hoztam fel példának.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..