[BIZTPOL] Magyarország

Németország "át fog állni a Kelet oldalára"!
Azért, mert egész egyszerűen nem tehet mást. A Mediterráneum PIGS országai nem ránthatják magukkal egyszerűen, s ezt tudják ők is pontosan! Kész a vezeték mára és jön a TÉL, ami tényleg tél lesz! A gáz ára az egekben, s a tározókban is jobbára alul kotyog csak valami!
..
Nem lehet már a régi sémákban gondolkodni! Világkorszakot váltunk!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Hazaúton a repuloben a pápa megerositette, hogy Orbán panaszodot neki az EU-s konfliktus miatt, de vélhetoen nem kapot tole olyan választ, amire számítot, mivel a pápa elutasítsa a keresténység politizálásra valo kihasználását. Szerintem pont azért volt most Mo-n csak pár órát. De ... állitolag azt is kijelentette, hogy a kovetkezo évben majd tobb idot fog tolteni Magyarországon. :cool:

Hazaúton a repuloben a pápa megerositette, hogy Orbán panaszodot neki az EU-s konfliktus miatt, de vélhetoen nem kapot tole olyan választ, amire számítot, mivel a pápa elutasítsa a keresténység politizálásra valo kihasználását. Szerintem pont azért volt most Mo-n csak pár órát. De ... állitolag azt is kijelentette, hogy a kovetkezo évben majd tobb idot fog tolteni Magyarországon. :cool:

Hát passz, nem tudom kit mennyire érdekelt ez a pápalátogatás. Éngem speciel semennyire.

Hát nem tudom, de vasárnap reggel érkezett Budapestre és ma fél kettőkor szált fel a gépe Pozsonyból, ez akárhogy nézem 3,5 nap Magyarországon. Ha érted mire gondolok...... :D

Kinek? Mivel? Hogyan? Hol hozta a nagyérdemű publikum tudomására?
Csak néhány kérdés feléd, a tisztán látás érdekében!

• Tetszik
Reactions: milagro
Kinek? Mivel? Hogyan? Hol hozta a nagyérdemű publikum tudomására?
Csak néhány kérdés feléd, a tisztán látás érdekében!

"Először nem értették igazán az emberek: „csak a szertartásra jön, de nem látogat meg minket, magyarokat?”; és van, aki rosszat feltételezett. De aztán elmagyaráztam, hogy a látogatást Szlovákiába terveztük, és az eucharisztikus kongresszuson való részvételen később kezdtem gondolkodni. Demegígértem az elnökötöknek – ez már a harmadik alkalom, hogy találkozom vele –, hogy megvizsgáljuk, jövőre vagy az azt követő évben el tudnék-e jönni."
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

"A magyarok "számos értékéről" beszélt Ferenc pápa a Szlovákiából a Vatikánba visszatartó repülőúton az őt kísérő újságírókkal folytatott kötetlen beszélgetésen, melyen beszámolt a budapesti találkozókról, hangsúlyozta az oltakozás fontosságát, és érintette az egyház álláspontját is a melegházasságokról.
..
Ferenc pápa kifejtette, hogy megérintette őt a magyarok mély ökumenikus szellemisége. Félreértésnek nevezte, hogy egyesek szemére vetették a budapesti látogatás rövidségét.
..
Az Áder Jánossal és Orbán Viktorral folytatott találkozóról elmondta, hogy kiemelten beszéltek a környezetvédelemről: "kalapot emelek a magyarok ökológiai tudatossága előtt".
..
Témaként szerepeltek a magyar családvédelmi intézkedések is. Hangsúlyozta, hogy a szerinte "elég hosszú" beszélgetésen a migrációról nem esett szó."

Amit még mondott:

Idézzük, ezt mondta Budapesten:
“Nagyon fontos, hogy a magyar kormány nem hagyja relativizálni a család fogalmát. A család egy anyából, egy apából és gyermekekből áll, és pont”!

Illetve Vatikáni hivatalos nyilatkozat:

A Vatikán szerint szívélyes hangulatú volt a feszültségekkel teli szervezést követően megvalósult találkozó a magyar államvezetők és Ferenc pápa között.

Na vajon mire gondolt a pápa?