be figyel itt is a htka-s poló , mondjuk itt ez egy másik , több névvel![]()
@Szittya @ravenlord @kaktusz @Xpert @Pogány etc... én lusta vagyok kinézni most mindet 
be figyel itt is a htka-s poló , mondjuk itt ez egy másik , több névvel![]()
@Szittya @ravenlord @kaktusz @Xpert @Pogány etc... én lusta vagyok kinézni most mindet 
15 be vólt 18 hk (+4 tartalék lent brawe warrioron) azóta is vólt 12 db akívan bevetett (+tartalék) De ez a mostani tényleg jó szám pláne hogy eggyütt mozognak azonos létszám miatt sok következtetés levónható lessz a végén (karbantartás hatékonyság stb.) De azt újra leírnám soha nem annyi HK megy le mint amennyi müködőképes vagy legénységgel ellátott hanem amennyi bevethetőt kérnek. (és különböző feladatokra mindig marad fent harcképes HK és kezelőszeméyzet.) mindenesetre tanulságos lessz szerintem.Éjszakás voltams aludtam, nem néztem vissza a beírásokat. "Bölényroham" gyakorlattal kapcsolatban, néztem a facebook fotókat. A lényeg, 24 aktív harckocsit számoltam meg. Két fotón is ki lehet venni a teljes kötelékeket. 12 db T-72M1. 12 db. leopárd 2A4. Jól láthattam ? Mert a legtöbb harckocsit felvonultató utolsó gyakorlat, amire emlékszem az volt, ahol 8 harckocsi volt.
Ahogy látom bővült egyet a felhasználói nevek listája![]()

@pöcshuszár is ott van.be figyel itt is a htka-s poló , mondjuk itt ez egy másik , több névvel@Szittya @ravenlord @kaktusz @Xpert @Pogány etc... én lusta vagyok kinézni most mindet
![]()
Igen mert becsülettel csinálta a beszerzéseket és jó munkát végzett mind anyagiak mind egyéb ellentételezés terén. Bebizonyította hogy rátermett ember és sokkalkomplexebb feladatok is rábízhatóak. (érdemei alapján)Amúgy rendkívül érdekes, hogy tulajdonképpen Maróth több mint "csak egy fegyver beszerző pasas" , fontosabb szerepkört töltbe ...
Amúgy rendkívül érdekes, hogy tulajdonképpen Maróth több mint "csak egy fegyver beszerző pasas" , fontosabb szerepkört töltbe ...
A mi Gazsink! Imába foglaljuk a nevét!Nagyon jó választás a személye. Kíváncsi leszek, hova jut a közéletben. Mert ez még csak a kezdet nála, abban biztos vagyok. Rendkívül tehetséges embernek látom.

Amennyire néztem minden aktívabb felhasználó.be figyel itt is a htka-s poló , mondjuk itt ez egy másik , több névvel@Szittya @ravenlord @kaktusz @Xpert @Pogány etc... én lusta vagyok kinézni most mindet
![]()

Vagy átkerültek s gombok a @krisss gatyájára ami jó hír mert lesz naci.....De ha megnézitek zipzáras fölsőben volt. Ezt tekinthetjük utalásnak, hogy már elfogytak a gombok, mert mindent megvettek gombokért?
amúgy mennyire nehéz lehet megállni neki , jön valami új bejelentés pl , itt meg elkezdődik róla a vita hogy ez akkor most hogy meg mi , ő meg valszeg olvassa a sok rossz okfejtést a hírről és nem tudja korrigálni a félre értéseketJa, tuti hogy olvassa az oldalt, ha nem is írhat nekünk.

Azért születnek néhe olyan scifi univerzumok itt a fórumon, hogy jót röhög rajta, máskor meg vakarja a fejét! Azért valljuk be őszintén a meseírók aránya 1m2-es területen a fórumon igen magas!amúgy mennyire nehéz lehet megállni neki , jön valami új bejelentés pl , itt meg elkezdődik róla a vita hogy ez akkor most hogy meg mi , ő meg valszeg olvassa a sok rossz okfejtést a hírről és nem tudja korrigálni a félre értéseket![]()

Erre szerintem krisss is tud válaszolni, illetve a többiek, akik olyan helyzetben vannak.amúgy mennyire nehéz lehet megállni neki , jön valami új bejelentés pl , itt meg elkezdődik róla a vita hogy ez akkor most hogy meg mi , ő meg valszeg olvassa a sok rossz okfejtést a hírről és nem tudja korrigálni a félre értéseket![]()
Azért születnek néhe olyan scifi univerzumok itt a fórumon, hogy jót röhög rajta, máskor meg vakarja a fejét! Azért valljuk be őszintén a meseírók aránya 1m2-es területen a fórumon igen magas!![]()

"Megnéztem" a műsort, de nem tűnt fel! Na jó inkább csak hallgattam.be figyel itt is a htka-s poló , mondjuk itt ez egy másik , több névvel@Szittya @ravenlord @kaktusz @Xpert @Pogány etc... én lusta vagyok kinézni most mindet
![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..