Ezzel is edzik a különlegeseket a túlélésre.Szolnokon híresen szar, a többi laktanyában nem olyan vész.
Tatán pl kurva jó kaja van.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezzel is edzik a különlegeseket a túlélésre.Szolnokon híresen szar, a többi laktanyában nem olyan vész.
Ott Heros üzeme szóval nem kell alapkő...Szeptemberben kellett volna letenni a kaposvári gyár alakövét...
Az nem inkább olyan hogy ledobnak egy késsel Szibériába és gyere haza élve gyalog?Ezzel is edzik a különlegeseket a túlélésre.
A Fuchs 2 az konkrétan csak új gyártású van.Ez mind igaz, de pont ezertr mondom, hogy akkor mar legyen a Fuchs3 - az nem fog ket evnel tobbet iganybe venni, mert nem egy uj modellt terveznek meg a nemetek, hanem a meglevot tervezik at -, ami fenyevekkel egy leharcolt-felujitott Fuchs1/2 elott jarna es nem kidobott penz.
Sehol nem jó a kaja. Van ahol jobb van ahol rosszabb, de alapvetően sehol sem esik a jó kategóriába.Szolnokon híresen szar, a többi laktanyában nem olyan vész.
Pedig volt egy nyilatkozat hogy új csarnok alapkőletétel szeptemberben. Ha jól emlékszem...Ott Heros üzeme szóval nem kell alapkő...
Megint visszatérünk ahhoz, hogy örök elégedetlen vagy. Pápán kurva jó a kaja, Tatán kifejezetten jó a kaja, Kecskeméten és Hódmezőn és Győrben OK a kaja.Sehol nem jó a kaja. Van ahol jobb van ahol rosszabb, de alapvetően sehol sem esik a jó kategóriába.
Én jártam a Zách utcában felújítás után. De másutt is.Szolnokon híresen szar, a többi laktanyában nem olyan vész.
Zách utca? Az a TEK központ Pesten.Én jártam a Zách utcában felújítás után. De másutt is.
Elsőosztályú koszt volt,és választék. Éttermi színvonalú minőségben. Ezt bátran ki merem jelenteni.![]()
Finoman próbál felvágni, erre lelövödZách utca? Az a TEK központ Pesten.
Jó a kaja? Mondj már még egy hadsereget ahol nem alap a kajáltatás. Mikor ettél utoljára magyar MRE-t? Azt se nagyon hiszem,hogy a hideg egésznapos csomag alkalmas lett arra amire kitalálták. A határon nem voltam szerencsére egy ideje, de nem hiszem,hogy bármilyen érdemi változás történt. Ne haragudj, de nem fogom azt mondani, hogy jó a kaja csak azért mert van pár laktanya ahol képesek rendesen megfőzni az ebédet.Megint visszatérünk ahhoz, hogy örök elégedetlen vagy. Pápán kurva jó a kaja, Tatán kifejezetten jó a kaja, Kecskeméten és Hódmezőn és Győrben OK a kaja.
Debrecenben és Szolnokon fos a kaja. Szentendrén nagyon fos. Kaposváron még nem ettem.
Kimerítő elemzés.Megint visszatérünk ahhoz, hogy örök elégedetlen vagy. Pápán kurva jó a kaja, Tatán kifejezetten jó a kaja, Kecskeméten és Hódmezőn és Győrben OK a kaja.
Debrecenben és Szolnokon fos a kaja. Szentendrén nagyon fos. Kaposváron még nem ettem.
A Tatai kajáról én még rosszal nem hallottam az utóbbi 6 évben. (te vagy az első aki azt mondja nem jó)
Hogy is mondjam semmi köze egymáshoz a két étkeztetési rendszernekÉn jártam a Zách utcában felújítás után. De másutt is.
Elsőosztályú koszt volt,és választék. Éttermi színvonalú minőségben. Ezt bátran ki merem jelenteni.![]()
Tavaly szeptemberben ettem magyar MRE-t utoljára, van olyan menü ami fos, van ami egész fogyasztható. (de ez igaz az amerikaira, a németre és a franciára is amihez már volt szerencsém)Jó a kaja? Mondj már még egy hadsereget ahol nem alap a kajáltatás. Mikor ettél utoljára magyar MRE-t? Azt se nagyon hiszem,hogy a hideg egésznapos csomag alkalmas lett arra amire kitalálták. A határon nem voltam szerencsére egy ideje, de nem hiszem,hogy bármilyen érdemi változás történt. Ne haragudj, de nem fogom azt mondani, hogy jó a kaja csak azért mert van pár laktanya ahol képesek rendesen megfőzni az ebédet.
Zách utca? Az a TEK központ Pesten.
Akkor voltam ott amikor még MH volt.Hogy is mondjam semmi köze egymáshoz a két étkeztetési rendszernek![]()
Már Maróth emlitette, hogy a törökökkel lassabb volt a megegyezés mint a németekkel. Tavaly a Gidrán is év végére csúszott...Szeptemberben kellett volna letenni a kaposvári gyár alakövét...
Hát az nem mostanában volt és nem is releváns a mai viszonyokra nézve. Volt egy kegyetlen nagy kajaromlás 2010 és 2016 közt amikor sajton a lyukra se volt pénz...Akkor voltam ott amikor még MH volt.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..