A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

És?
Ez aztán csodas komcsi komment volt megint. :D
Irhatnek Budarettenetesrol is vagy a Holdrol, teljesen mindegy a tema szempontjából.

Sőt. Abban nőttünk fel, a felmuvelt, kozepesen tehetsegtelen senkik kényszeres lekezelő stílusán a fejünket csovalva, ahogy rettegtek, hogy kiderül, semmihez nem értenek. :) Meg is utaltuk orokre.
Lehet, hogy túl okos vagy, esetleg csak annak tartod magad? A komcsizást tartsd meg magadnak, mert ez már kezd elmenni a belpol bűnözés felé, de lehet, hogy ezt sem érted.

• Tetszik
Reactions: honved and kamm
Ez a kinek a cerkája volt nagyobb harminc éve és most; nem lehetne másik topicban lemeccselni? Mert valóban érdekes téma lenne, ha tudnának az érintettek beszélgetni róla.
Na de hol marad a topic lényege? Vagy már senki nem akar t-72-t modetnizálni, Kefírt reggelizni, vagy Mbobét gyártani? Már a magyar haderő fejlesztése szart sem ér? Nagyon el lett itt kényelmesedve mindenki. Mindenki csak a Doktor Úr megszólalásait lesi és semmi építő jellegű ötlet.

Szerintem össze is szarná magát a rendszer ennyi embertől.
Megkockáztatom, lehet, hogy 1500-tól is.
Szegény @krisss így is gatya nélkül van, mint Mici Mackó, mi jutna a többinek? Ha csak nem a lógilisztáknál kezdik a feltöltést.
Szerintem 1.000-nél hidalnánk le , nyilván a 15.000-et úgy értettem mint Te szerintem az 5.000et (, úgy hogy a körülmények adottak)

Vigyázat jönnek az ALCA-k és mindent sz...á bombáznak!:cool:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
A vadaszok meg az Alcakat bombaztak most szarra Spanyolorszagban egy gyakorlat kereteben.

Amúgy igen lehetne ennek a témának is indítani egyet, mert amúgy kimondottan érdekes.
"A magyar honvédség tevékenysége a délszláv válság alatt", vagy valami hasonló.

És akár hiszed akár nem szívesen olvasnám a te emlékeidet is erről.
Nem tőmondatokban, nem kioktatólag.
Biztosan van pár érdekes sztori, ami nem államtitok. :rolleyes:
Csatlakozom.

Ááá gondolom biztosak benne hogy nem a Lynxet választják azért fejleszik már most...! :rolleyes: Csak az szokta megcsinálni a műszaki jármű változatot aki biztos benne hogy veszít!

• Tetszik
Reactions: Pogány
Ááá gondolom biztosak benne hogy nem a Lynxet választják azért fejleszik már most...! :rolleyes: Csak az szokta megcsinálni a műszaki jármű változatot aki biztos benne hogy veszít!
Kóreaiaknak már múlt év júniusában meg volt - lényegében egyszerre mutatták be mindkét verziót. A logikád szerint már akkor a zsebukben volt a tender. :p:oops::cool: RM lehet hogy a cseh tenderbe vetette a bizalmát, ezért most gurították a kamerák elé.

Kóreaiaknak már múlt év júniusában meg volt - lényegében egyszerre mutatták be mindkét verziót. A logikád szerint már akkor a zsebukben volt a tender. :p:oops::cool: RM lehet hogy a cseh tenderbe vetette a bizalmát, ezért most gurították a kamerák elé.

Tényleg ugyan miért? Az új cseh hadügyminiszter sem erre figyel, hanem politikailag helyezkedik.