Ezt sosem tudjuk meg mert titok!Gép/szakasz/század parancsnok leszel?

Lehet, hogy krissz valójában Maróth Gáspár vagy Romolusz nagyvezér - kitudja...

Ezt sosem tudjuk meg mert titok!Gép/szakasz/század parancsnok leszel?

Akkor már lenne gatyájukEzt sosem tudjuk meg mert titok!
Lehet, hogy krissz valójában Maróth Gáspár vagy Romolusz nagyvezér - kitudja...![]()

7 vagy 8.Minden nem publikus információt is figyelembe mennyire tartod jó IFV-nek a Lynx-et?
(10-es skálán)
Ilyesmire "tettem" én is...7 vagy 8.
Pont a méret és tömeg miatt. Túl sok minden szeretne lenni egyszerre emiatt semmiből sem a legjobb hanem maximum jó.

Ami a dizájnból eredő fogyatékosság az sajnos megmarad.Ilyesmire "tettem" én is...
Remélem hogy a második "javított" eresztés, ami már itt készül inkább 8 lesz...![]()
Csak kíváncsiságból: mennyi nálad a CV90 MK.IV, Puma, T-15 Armata?Ami a dizájnból eredő fogyatékossák az sajnos megmarad.
A Pumát mondanám 9,5-nek (akkor lenne tíz ha 50 centivel magasabb lenne a plafon)Csak kíváncsiságból: mennyi nálad a CV90 MK.IV, Puma, T-15 Armata?
Szerintem sosem lesz elterjedt típus főleg, hogy ott van a gazdaságosabb de hasonló alapokon nyugvó kurganyec. A valós képességeiről nem tudni semmit szóval nem bocsátkozok becslésekbe.Pláne, hogy hollandok átlagban a legmagasabbak közé tartoznak Európában...a CV 90 egy elavult dizájn sajnos egyszerűen nem a mai lövészkatonákra és a rajtuk lévő felszerelésre tervezték és túl kicsi a beltér, ültem benne, a holland kollégák utálják ezt a tulajdonságát neki

Szoval ha csak 20 centivel lenne magassab, akkor 9,7?A Pumát mondanám 9,5-nek (akkor lenne tíz ha 50 centivel magasabb lenne a plafon)

)bazz elírtamSzoval ha csak 20 centivel lenne magassab, akkor 9,7?
Más lánctalpas IFV-el van tapasztalatod? (kivéve BMP - azt el tudjuk képzelni)
5 centit akartam. Nem kéne a Pumát olyan sokkal növelni, hogy elég legyen a beltér. "Upgradelhetosegben" hany pontot kapna a Puma es hanyat a Lynx?bazz elírtam5 centit akartam. Nem kéne a Pumát olyan sokkal növelni, hogy elég legyen a beltér.
Amúgy, Bradley, CV-90, BMP 1-2, Marder
Bebaszna ha járműparancsnok lenne.Gép/szakasz/század parancsnok leszel? Piszkosul izgalmas lehet részt venni a rendszeresítésben világelsőként![]()

A Honvédség ilyen téren is elég csodás szervezet. Szerintem a világon nincs még egy olyan haderő ahol rajonként 2 szakaszonként pedig 7 altiszt van...
A fizúk miatt inflálják a rendfokozatokat, nem?A Honvédség ilyen téren is elég csodás szervezet. Szerintem a világon nincs még egy olyan haderő ahol rajonként 2 szakaszonként pedig 7 altiszt van...
Mi?A fizúk miatt inflálják a rendfokozatokat, nem?
Nem azért van több altiszt meg tiszt az ideális aránynál, mert a magasabb fokozattal több fizú jár és csak így lehet megtartani az embereket?
Dehogy. Amióta szerződéses és hivatásos a haderő azóta így van.Nem azért van több altiszt meg tiszt az ideális aránynál, mert a magasabb fokozattal több fizú jár és csak így lehet megtartani az embereket?
Mi ennek az oka?Dehogy. Amióta szerződéses és hivatásos a haderő azóta így van.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..