Lengyelek ne feledkezzenek meg az Leclerc, Merkava, Ariete, Type 10 és Type 99 beszerzéséről sem!Ebből lett a 250 ambrams és a ki tudja lesz e belőle valami k2pl.
Hiányos gyűjteménnyel senki nem venné őket komolyan!

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Lengyelek ne feledkezzenek meg az Leclerc, Merkava, Ariete, Type 10 és Type 99 beszerzéséről sem!Ebből lett a 250 ambrams és a ki tudja lesz e belőle valami k2pl.
Type 10-re nem sok esélyt látok.Lengyelek ne feledkezzenek meg az Leclerc, Merkava, Ariete, Type 10 és Type 99 beszerzéséről sem!
Hiányos gyűjteménnyel senki nem venné őket komolyan!![]()
Ez neked valami becsípődésed? 2-3 havonta leírod ezt.elmúlt hónapokban sokat esett a fórum színvonala is, ezért át tudnád írni valami ilyesmire.
Abszolút egyetértek vele..Ez neked valami becsípődésed? 2-3 havonta leírod ezt.
Nem értem a sértettséget.
Szerintem hagyjuk meg @Green Leader azt az előjogot, hogy véleményt formáljon a fórumról! Pláne, hogy követi is!
Különben meg enyhén visszatetsző, ahogy személytelenül is leszólod ilyen módon az egész közösséget.
Ha olyat találsz, ami szerinted nem üti meg a "mércét" akkor jelentgesd a moderátoroknak!
a színvonal csökkenésével....Mármint mivel?
Hasznald az Ignore-t, nalam a szinvonal talan meg emelkedett is.a színvonal csökkenésével....
Az struccpolitika.Hasznald az Ignore-t, nalam a szinvonal talan meg emelkedett is.![]()
![]()
Jogos......sajnos nem vagyunk szakértők és az elmúlt hónapokban sokat esett a fórum színvonala is, ezért szerintem szerencsésebb lenne átírni valami ilyesmire a fenti mondatot: "Korábban a haditechnikai fórumokon többen is találgatták, hogy mit jelenthet az elnevezés."...
Pedig részben jogos...Nem értem a sértettséget.
Sajnos @Terminator -nak igaza van,...Abszolút egyetértek vele..
Azért ez a színvonal csökkenés nem az idő mindent megszépít effektusnak köszönhető?Régen is voltak a fórumon érdekes dolgok elég csak benézni pl a 2017-es év második felébe a visszajelzések topikba van ott minden a durva személyeskedéstől a tudom hol laksz és megveretés beígérésig minden.....Jogos...
Pedig részben jogos...
Sajnos @Terminator -nak igaza van,...
A precizitását lehet néha "soknak érezni", de az infók tömkelege és néha a témákon belüli rendszeres rendrakása nélkülözhetetlen.
Van egy megkezdett dolog, amit még megügyködöm a HTKA-ért, azután én is befelyezni szándékozom az itteni pályafutásomat. Sokak -nevezzük úgy- "érdekes stilusának" kibontakozásához nem kivánok semmilyen formában asszisztálni,...az ismeretlen nick-nevek mögüli észosztogatások olvasására is már lassan elfogy a türelmem.
A Z2026 jól halad, ha nem cseszitek el a választásokat egyébként is hátradőlhetek,...ami még jön, az a boldogságomhoz nekem elég lesz.![]()
...ha valakinek ilyen vágya van magam irom meg neki a cimem...a tudom hol laksz és megveretés beígérésig
Akkor az híroldal lenne, nem fórum.Az a fárasztó, amikor a sok f.sság között kell kihámoznod az értékes infót, mert mindenki azonnal leirja amit gondol (mindegy mi az), ahelyett, hogy megtartaná magának, nem pedig kiegésziti a hirt újabb infókkal.
Tedd ki a hálószobából Maróth portréját egyből jobban fogsz aludni...ha valakinek ilyen vágya van magam irom meg neki a cimem...
Az a fárasztó, amikor a sok f.sság között kell kihámoznod az értékes infót, mert mindenki azonnal leirja amit gondol (mindegy mi az), ahelyett, hogy megtartaná magának, nem pedig kiegésziti a hirt újabb infókkal.
10-évente álmodom egyszer -legalább is amire emlékszem-, de tegnap már Böröndivel meg Maróthal álmodtam,...le kell állnom...érzem![]()
"A brüsszeli védelmi miniszteri találkozón aláírták a NATO 2030 kezdeményezés új elemeiként a DIANA (Defence Innovation Accelerator for the North Atlantic) elnevezésű projektet és a NIF (NATO Innovation Fund) innovációs alapot, melyek olyan haderőfejlesztések felgyorsítását támogatják, amelyek innovatív technológiát dolgoznak ki."
OffTedd ki a hálószobából Maróth portréját egyből jobban fogsz aludni![]()
Ha már Dr Maróth Gáspár neve is felmerült, szerintem fontold meg a Lynx-et is ha már macskáról van szóOff
Lehet lesz új macskánk.
Az a családi szabály, hogy a kandúrnak én adok nevet, a nősténynek az asszony.
Úgyhogy vagy dr. Maróth Gáspár lesz vagy Van den Bosch Sydney.
Az állatorvosunk már megszokta, hogy pihentek vagyunk, amikor tölti az oltási könyvet.![]()
Szerintem az érezhető ennek, hogy sok új tagunk van, aktívak, kérdeznek, vagy a belépő tudásukból kiindulva állítanak és vagy jól vagy nem. De a régi tagokkal is előfordul, hogy egy mellékes infón elindulva megkezdenek egy végtelen vitát. Ugyanakkor a türelem elfogyása a nicknevek mögötti észosztás miatt nem annyira érthető, hiszen ez egy fórum amire nicknévvel regisztráltál fel a saját eszet osztani, mégha a fröcsögés tényszerűen nem is jellemez. Érthető, hogy nem, de ugyanakkor neked is érthetőnek kell lennie, hogy ez egy fórum, ami színvonalában még mindig a parlamenti viták szintje felett áll sokszor.Jogos...
Pedig részben jogos...
Sajnos @Terminator -nak igaza van,...
A precizitását lehet néha "soknak érezni", de az infók tömkelege és néha a témákon belüli rendszeres rendrakása nélkülözhetetlen.
Van egy megkezdett dolog, amit még megügyködöm a HTKA-ért, azután én is befelyezni szándékozom az itteni pályafutásomat. Sokak -nevezzük úgy- "érdekes stilusának" kibontakozásához nem kivánok semmilyen formában asszisztálni,...az ismeretlen nick-nevek mögüli észosztogatások olvasására is már lassan elfogy a türelmem.
A Z2026 jól halad, ha nem cseszitek el a választásokat egyébként is hátradőlhetek,...ami még jön, az a boldogságomhoz nekem elég lesz.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..