Eljössz?Vagy hivjon valakit aki befogja.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Eljössz?Vagy hivjon valakit aki befogja.
Ne haragudj de beutemezett semmitevesem van amit nem mondhatok le megint.Eljössz?
Tegyél fel egy bekapcsolt rádiót!Őöő.
Srácok valami tuti jótanács èjszakánkènt tetőben vergödő nyest ellen!![]()
Én , mikor a tetőtérben megtelepedett a nyestcsalád, felmentem a padlásra, elkezdtem hangoskodni és szétlocsoltam három üveg húsvéti kölnit. Így megjelöltem a területemet. Még aznap elköltözött a nyestcsalád. Azóta békés éjszakáim vannak.Őöő.
Srácok valami tuti jótanács èjszakánkènt tetőben vergödő nyest ellen!![]()
Helyettük lehet egér meg patkány, az vonzza a kóbor macskákat is. Ha szerencséd van, akkor nőstény szokik oda és akkor jön egy csomó kandúr is. Szóval én nem aggódnék. Darázs, denevér, és rengeteg pók meg poloska tovább színesíti a felhozataltA biodiverzitással így mi lesz?![]()
A nyest meg az egeret és a patkányt űzi el...lehet választani....Helyettük lehet egér meg patkány, az vonzza a kóbor macskákat is. Ha szerencséd van, akkor nőstény szokik oda és akkor jön egy csomó kandúr is. Szóval én nem aggódnék. Darázs, denevér, és rengeteg pók meg poloska tovább színesíti a felhozatalt
Nálunk volt olyan, hogy a darazsak kirágták a purhabot meg részben a gipszkartont, aztán Kinder Meglepetés helyett egy kurva nagy darázsfészek jött szembe
Rohadt egy jószág. 1,5 évig dolgoztam áccsal, néhányszor ugrottam le a tetőről.Nálunk volt olyan, hogy a darazsak kirágták a purhabot meg részben a gipszkartont, aztán Kinder Meglepetés helyett egy kurva nagy darázsfészek jött szembe
Tegnap èjszaka nem volt.Én , mikor a tetőtérben megtelepedett a nyestcsalád, felmentem a padlásra, elkezdtem hangoskodni és szétlocsoltam három üveg húsvéti kölnit. Így megjelöltem a területemet. Még aznap elköltözött a nyestcsalád. Azóta békés éjszakáim vannak.
Szigorúan Dankó Rádióra hangolva!Tegyél fel egy bekapcsolt rádiót!
Bevált!
Melyik kepmegosztot fogadja el a motor? Csak mert probaltam kettot de egyiket sem szerette.@DINAMO
Először valami képmegosztóba, majd onnan a hozzászólás feletti sorban a képre katt, majd bemásol az URL...és....elvileg látod.
én ezt használomMelyik kepmegosztot fogadja el a motor? Csak mert probaltam kettot de egyiket sem szerette.
koszonom
Imgur...pl.Melyik kepmegosztot fogadja el a motor? Csak mert probaltam kettot de egyiket sem szerette.
koszonom
koszonomén ezt használom
Postimages — free image hosting / image upload
Provides free image upload and hosting integration for forums. Free picture hosting and photo sharing for websites and blogs.postimages.org
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..