Kezdetek amúgy marha irritálóak lenni a hisztivel mostanábanVan bármi értelme btr váltótípusra várni?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kezdetek amúgy marha irritálóak lenni a hisztivel mostanábanVan bármi értelme btr váltótípusra várni?
Kezdetek amúgy marha irritálóak lenni a hisztivel mostanában
Nem volt ebben semmi hiszti. A @32karakter -nek írt válaszodból úgy tűnt esély sincs új pars-ra. Abból arra következtettem, ha erre nincs, akkor nagyon semmire sem.Kezdetek amúgy marha irritálóak lenni a hisztivel mostanában
Nem csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy hagyja abba a talàlgatást (ami szintèn idegesítő) mert felraktam egy érdekes videót egy amúgy számunkra érdekes típusról.Nem volt ebben semmi hiszti. A @32karakter -nek írt válaszodból úgy tűnt esély sincs új pars-ra. Abból arra következtettem, ha erre nincs, akkor nagyon semmire sem.
Na ez is érdekes infó.Nem csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy hagyja abba a talàlgatást (ami szintèn idegesítő) mert felraktam egy érdekes videót egy amúgy számunkra érdekes típusról.
De jó lenne ha takarékra tenni magát mindenki kb jövő júliusig addig itt releváns döntés semmiről se fog születni.
Az a hiszti része, hogy ezt kb hetente lezongorázzuk pedig mindenki tudja, hogy nem lesz itt semmi még minimum 2 évig, mert ki kell heverni a válaszási osztogatást...Nem volt ebben semmi hiszti. A @32karakter -nek írt válaszodból úgy tűnt esély sincs új pars-ra. Abból arra következtettem, ha erre nincs, akkor nagyon semmire sem.
Nincs ebben semmi érdekes. Választási év van,utána meg választás ez sima logikai következtetés.Na ez is érdekes infó.
Nem kötekedés képpen írom, de a sima logikát rendre felül írják olyan tényezők, mint a gazdasági válságok, a politikai irányvesztés, a szövetségi rendszer átalakulása, és bizonyos esetekben a téves következtetések, vagy éppen a józan ész hiánya.Nincs ebben semmi érdekes. Választási év van,utána meg választás ez sima logikai következtetés.
Na ebben tökéletesen egyetértünk!Szerintem meg a leginkább téves forumálláspont,hogy úgy gondoljátok,van pénz drága kerekes GYHJ tömeges rendszeresitésére és rendszerben tartására.
Bányászbéka segge alatt vagyunk,nekünk minden drága.
Pár hónapja hallottam olyan HM-es pletykát, hogy egész jó áron kínálgatja nekünk Pappi a Rókát helyi gyártással, mert nem igazán kell másnak modernizált Fuchs EVO. Persze ezt sem veszünk...Fuchs? Annál nem nagyon van drágább 6×6-os...
Tőlem is jöhet, de egyelőre olyan drága, hogy a BW-nek sem kellett...Pár hónapja hallottam olyan HM-es pletykát, hogy egész jó áron kínálgatja nekünk Pappi a Rókát helyi gyártással, mert nem igazán kell másnak modernizált Fuchs EVO. Persze ezt sem veszünk...
Tőlem akár jöhetne a Fucs is általános APC-nek - "good enough". BTR-nél bármi jobb!
Előfordul azért ez a csoda isNa ebben tökéletesen egyetértünk!
(mondjuk szerintem olcsóra sincs pénz, nem csak drágára)
Bocsánat, szar poén volt.Nem csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy hagyja abba a talàlgatást (ami szintèn idegesítő) mert felraktam egy érdekes videót egy amúgy számunkra érdekes típusról.
De jó lenne ha takarékra tenni magát mindenki kb jövő júliusig addig itt releváns döntés semmiről se fog születni.
Sztem 1-2 évig itt szinte semmi nem lesz véve - utána is csak az, amit a NATO kitapos belőlünk.Tőlem is jöhet, de egyelőre olyan drága, hogy a BW-nek sem kellett...
Eddig is csak az volt véve, amit a NATO kitaposott belőlünk szerintem, csak most még nehezebb is lesz kitaposni. Sajnos.Sztem 1-2 évig itt szinte semmi nem lesz véve - utána is csak az, amit a NATO kitapos belőlünk.
Fuch talán egyetlen előnye hogy van egy RM harcjárműgyárunk, ami néhány év múlva nagyon rá fog érni...
Ilyen beosztás mikor lett??Szakasz vezénylő altiszt
vagy te vagy türelmetlenebb. Itt ez megy tizenéve![]()
Vagy 25 éve.Ilyen beosztás mikor lett??
![]()
Szalay-Bobrovniczky Kristóf
Szaúd-Arábia mára nemcsak a közel-keleti térségben, hanem globális szinten is feltörekvő szereplője a védelmi innovációnak. ➡️Közös célunk: technológiai válaszokat adni a modern hadviselés...www.facebook.com
Mit tudnánk venni tőlük?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..