Nagyon vártam ezt a filmet, moziban megnéztem és csalódás lett. Sajnos.:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én itthon megneztem mozis verzióban! Az eddigi legrosszabb rész! Supermanre leszek kíváncsi!Nagyon vártam ezt a filmet, moziban megnéztem és csalódás lett. Sajnos.:
Rettenetesen FOS !!!Supermanre leszek kíváncsi!
Hollywood halott.Én itthon megneztem mozis verzióban! Az eddigi legrosszabb rész! Supermanre leszek kíváncsi!
Hollywood halott.
Nekem hatalmas meglepetés volt a "Bűnösök". Nem csak horror kedvelőknek ajánlom. Kellemes felüdülés ebben a szellemi sivatagban. Szépen van fényképezve, zseniális szinészek, b@szottjó zenék, finom poénok, érdekes korszak és történet.
Lehet hogy a 30 évvel ezelőtt készült Megint tanú című filmet is érdemes lehet újra megnézni...Ebből kell kiindulni. Meg, hogy Dániel Zoltán kém, áruló és rendőrspicli. Tőlem kapta a fizetését...
Elég ütősre sikeredett!
Megnéztem ma az új csupasz pisztolyt a moziban, ha nem is olyan jó, mint az eredetiek, de voltak benne nagyon vicces beszólások és jelenetek. A mai vígjáték mentes világban, abszolút kellet egy ilyen film:
Scifiben az Utazok volt jó film,meg az Expanse sorozat-az utóbbi 20 évben.......Kint van az Alien Earth első két epizódja. Gyorsan meg is néztem...
Hát... a hangulat, képi világ rendben van, de a sztori, a karakterek, az események fájdalmasan együgyűek.
Spojler Alert!
Persze megint egy gebe fiatal kiscsaj kell a főhős "terminátor" legyen, de még sikerült megtetézni, hogy egy 12éves gyerek került a huszonéves testbe.
Az űrből jövő űrhajót simán beleütköztetik egy épületbe, mert csak ezt kívánja a plot. Wtf!? A menős srác totál töketlen, de az egész alakulat végtelen balfasz.
A kedvencem, hogy a mentős alakulat megy felderíteni, és itt ott kis tűz mellett mennek el de le se szarják, pedig kb alap kellene legyen, hogy az ilyet azonnal eloltják, mert a kicsi tűzből gyorsan lehet nagy...
A szuper gazdag zseni egy nyomorult klisé a valamit mindíg zabaló karakterrel.
Kár érte, mert lenne benne potenciál, de sikerült lebutitani, kb a 12eves gyerek szintjére. Oké értem, hogy a szórakoztatás a cél, de miért kell ez az alacsony színvonal, az rejtély.. vagy lehet csak én gondolom túl .
A 2000's évek elejénAvP filmek hol vannak?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..