Hát az max akkor sima leszMax ezeöccázééé!![]()

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát az max akkor sima leszMax ezeöccázééé!![]()
Ezerötcáért még csicskalángost is csak enyhébbet kapszHát az max akkor sima lesz![]()
Állítólag a miskolci egyetemen a 80-as években volt egy előadó (pontosabb titulusát nem tudom), ki szintén szeretett beszólogatni a női hallgatóknak; döféspont...vágás...mit tudom én.Volt egy kollégám, aki hihetetlenül bunkó volt a nőkkel. Az egyik kedvenc poénja ez volt:
- Lányok, tudjátok, hogy a nők 60%-a énekel a zuhany alatt, a többi pedig maszturbál?
Ilyenkor a csajok mindig értetlenül néztek rá, úgyhogy a fickó folytatta:
- Na és azt tudjátok,hogy mit énekel az a 60%?
A nők itt mindig elkövették azt a hibát, hogy megrázták a fejüket, mire a srác felderült arcal felkiáltott:
- Hát akkor ti a maradék 40%-ba tartoztok!
Uhh ezek szerint, a kollégád voltam és bunkónak találtál vagy ezt a poént függetlenül elnyomtam már és tetszett a kollegínáknak.Volt egy kollégám, aki hihetetlenül bunkó volt a nőkkel. Az egyik kedvenc poénja ez volt:
- Lányok, tudjátok, hogy a nők 60%-a énekel a zuhany alatt, a többi pedig maszturbál?
A nők itt mindig elkövették azt a hibát, hogy megrázták a fejüket, mire a srác felderült arcal felkiáltott:
Mi ebben a bunkóság?Volt egy kollégám, aki hihetetlenül bunkó volt a nőkkel. Az egyik kedvenc poénja ez volt:
Majd megszokodPedig engem azért mindenszarizmussal szerintem még életemben nem vádoltak meg!
Azért azt nem hiszem, nálam józanul vidámabb ember nem sok van a környezetemben. Alapvetően ki vagyok békülve magammal, családdal, hazámmal, a világgal már kevésbé, de túl sokáig olyanon nem szoktam vergődni ami felett nincs hatalmam. Ha kritikát fogalmazok meg, konstruktív céllal szoktam még azt is, és igyekszem a jót megtalálni mindenben és mindenkiben.Majd megszokod![]()
Konyak? Pálinka? Hubertus?Azért azt nem hiszem, nálam józanul vidámabb ember nem sok van a környezetemben. Alapvetően ki vagyok békülve magammal, családdal, hazámmal, a világgal már kevésbé, de túl sokáig olyanon nem szoktam vergődni ami felett nincs hatalmam. Ha kritikát fogalmazok meg, konstruktív céllal szoktam még azt is, és igyekszem a jót megtalálni mindenben és mindenkiben.
Genetika.Konyak? Pálinka? Hubertus?
Mi a titok?
Szerénységedről lehetsz hires.Azért azt nem hiszem, nálam józanul vidámabb ember nem sok van a környezetemben. Alapvetően ki vagyok békülve magammal, családdal, hazámmal, a világgal már kevésbé, de túl sokáig olyanon nem szoktam vergődni ami felett nincs hatalmam. Ha kritikát fogalmazok meg, konstruktív céllal szoktam még azt is, és igyekszem a jót megtalálni mindenben és mindenkiben.
Különös ismertetőjelem!Szerénységedről lehetsz hires.![]()
Hát.....Genetika.
Jóképű vagyok, és vicces. Ja, meg kurva szerény!
Hülyeséget félre téve, nagyjából szerintem fejben dől az élet, soha nem voltam kamasz korom után irigy senkire. Egyszerűen nekem ELÉG volt mindig az amit tisztességes munkával el lehetett érni. Nem kell sok a boldogsághoz szerintem, egy összetartó család, jól kiválasztott asszony és hivatás, természet közeli élet, sport.
Ennyi a titok.
Ha ez számít, én látatlanban HISZEK BENNED, sose add fel az álmaidHát.....
Ha azt írod hogy Muskotályos Pezsgő annak jobban örültem volna.
Így sem rossz.
A kurva szegèny már megvan.
A többin mèg dolgoznom kell.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..