Azt eddig is tudtam hogy jó barátok vagytok.
Nos akkor a helyett hogy elkezdünk személyeskedni a régi megszokott stílusban, felvállalod és beleállsz abba a szerintem logikailag nyilván védhetetlen hülyeségbe, hogy a Pantsir alapjaiban elhibázott koncepció, azért mert egy újonc fejlesztőgárda még 50 évvel ezelőtt csinálta azt a rakétát amely mostanra a sokadik verzióját éli meg, ha a Tunguska-tól vesszük több mint 3-at, s gyakorlatilag teljesen kicserélődött a rakéta gyártása közben és körülötte is többször amivel elégedetlenek voltak, a kezdeti 9M311 ma már 57E6 és annak verziói?
Azt is tartod csak hogy HPASP oldalán legyél, hogy nem optimalizáció/máshova belőtt elvárásbeli különbség miatt van az hogy beáldozva általam nem vitatva azt a hátrányt hogy megnő a minimális lőtáv, azért cserében hogy a majdnem fele olyan tömegű rakétájuk 12 km helyett 20 ra repüljön hanem pusztán valami elhanyagolható véletlen szüleménye?
Vagy vitatod hogy NEM egyértelműen előnyös az a hangsúlyozom VALÓDI hátrányok megléte mellett(mert ezt ÉN nem vitattam ismétlem) képesség egy légvédelmi rakétánál, hogy 90kg al 20km-re 15km magasságig gyorsabban repül mint egy másik 163 kg al 12km-re 6km magassággal?
Elég egyértelműek a számok, meg úgy az egész helyzet, szerintem.
Hpasp beleállt egy hülyeségbe, ma már azért okosan kifarolt belőle elkezdve magyarázni a bizonyítványt ezzel a mondattal:
"Minden műszaki megoldásnak vannak előnyei, és hátrányai, nincs tökéletes komplexum, mindegyik kompromisszumok sorozata."
Amivel gyakorlatilag elismerte hogy igazam volt a korábbi kommentváltásunkban, mert én pont ennyit állítottam, semmi többet. Mesteri megoldás egy vitából úgy kiszállni amúgy, hogy leírod a vitapartnered kezdeti kiinduló véleményét, és közben ugyan abban a kommentedben még rúgsz is rajta egyet, s közlöd megsértődve hogy akkor itt a vége a köztetek lévő kommunikációnak, csak gratulálni tudok amúgy hozzá még egyszer a kis barátunknak a kis világában hozzá
.
Szóval bajtársiasságból akkor akarod védeni ilyen kondíciók mellett is, hogy Ő gyakorlatilag kapitulált a vitából?