6. generációsnak mondott vadászbombázók

Talán ezt még senki sem csinálja....

Viktor Bondarev: Oo munkálatokat végez a <b>7. generációs</b> géppel kapcsolatban.
http://ria.ru/defense_safety/20160302/1382950440.html

Szerinted a Pak-Fa micsoda?

Csak sokan még abban sem hisznek hogy kész lesz de bezzeg a japángép mindjárt szolgálatba is áll.

A pakfa gyártása 2021-től lesz majd gyors mikor feledésbe merül a szu-34 szu-30sm su-35 gyártása.

Talán ezt még senki sem csinálja....

Viktor Bondarev: Oo munkálatokat végez a <b>7. generációs</b> géppel kapcsolatban.
http://ria.ru/defense_safety/20160302/1382950440.html
Peszs, én meg már fejben összeraktam a 8. generációsat is. Nem értem, hogy mi szükség ilyen népmesei nyilatkozatokra, amikor a PAK-FA progrma állapota is olyan beszéldes, hogy ihaj...

Szerinted a Pak-Fa micsoda?

Csak sokan még abban sem hisznek hogy kész lesz de bezzeg a japángép mindjárt szolgálatba is áll.

A pakfa gyártása 2021-től lesz majd gyors mikor feledésbe merül a szu-34 szu-30sm su-35 gyártása.

Japán gép szolgálatba állása még jó odébb van. A Pak-Fa-t már jovore szállítják az orosz légieronek.
A Szu-30Szm és Szu-34 gyártása Irkutszkban és Novoszibirszkben folyik, tehát nincs osszefuggésben a Pak-Fa -val.

Oo munkálatokat végez a 7. generációs géppel kapcsolatba

Na ennek már eléggé meseszaga van!

http://alert5.com/2016/03/03/russia-reveals-plans-for-6th-and-7th-generation-fighter/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

2020ig 12db, hajtomű még nem volt gépbe szerelve, radar sorozatgyártása problémás, a jelenlegi gépeken csodás méretű körformák... még az 5gen is teli kérdésekkel távoli ködbe leledzik, de 7gen...

Az 5 gen geppel is kuzdenek mint kutya a jegen aztan nem hogy a 6 gen de mar a 7 gen alapjait is vizsgaljak.
Komolytalan es nevetseges !

Ennyire rosszul all a szenajuk hogy mar ilyen gyenge atlatszo agiproppal kell fentartani a moralt odahaza ?

Mindenhol máshol is nevetséges.
Mit nevezünk egyáltalán hatodik generációsnak? Integrált lézerfegyver, önjavító burkolat? Ezek még tudtommal nem léteznek.

Az 5 gen geppel is kuzdenek mint kutya a jegen aztan nem hogy a 6 gen de mar a 7 gen alapjait is vizsgaljak.
Komolytalan es nevetseges !

Ennyire rosszul all a szenajuk hogy mar ilyen gyenge atlatszo agiproppal kell fentartani a moralt odahaza ?

Nyilván propaganda, ezt mindenki tudja, aki egy picit is képben van, és igen, fent kell tartani a büszkeséget az emberekben, meg a szimpatizánsokban. Ugyan ezt csinálja mindenki, akinek esze van. Mivel az hangzik el, hogy vizsgálják a 7. gen gépek alapjait is, ez szerintem még igaz is lehet. Nyilván számítógépes tesztek, tervező asztalos think-tank tanulmányok, brainstormoknál jobban ez nem materializálódott még, de ha beszélgetünk arról, hogy hogy fogunk gyártani majd valamikor ion hajtóműves, plazma borítású, hiperszónikus AI vezérelte gépet, lézerfegyverzettel, az is kimeríti hazugság nélkül azt a fogalmat, hogy a 8. gen. gépek alapjait vizsgáljuk. Ebben a hírben ennyi van, semmi több. Hogy ezen valaki felkapja a vizet, az is hasonlóan vicces, szerintem, mint maga a hír^^.

Lefordítva magyarra.
Ismert dolog, hogy a Szuhoj fejleszti az elso orosz nehéz támadó UAV-t. Nos az itt megszerzett tudást, tapasztalatokat fogják felhasználni az orosz 6 generációs gép fejlesztéséhez , ami kétféle modifikációban készulne: Pilóta nélkuli és pilótával. De ez nem a holnap zenéje. Leghamarább 2025 korul fognak ezzel komolyabban foglalkozni.
A 7. generációs fejlesztésrol pedig Viktor Bondarev az orosz légi és kozmikus erok parancsnoka számolt be, nem Rogozin.

Bondarevrol illik tudni, hogy szeret nagyokat nyilatkozni. A 7. generációs fejlesztésrol annyit kell tudni, hogy elméletben, modellezéssel foglalkoznak vele- Ez már pilóta nélkuli gép lesz valmikor 2050 táján.

Én fejben összeraktam a 8. generációsat is. Akkor most én győztem...? Azért ilyen komolytalan "hírt" nem feltétlenül kellett volna lehozni, vagy várni 04.01-ig, mert ez tényleg sajnos az a színvonal.

A 6. generációs kifejezés is vicces, mert még arra sincs semmiféle iránymutatás, hogy az milyen is lenne. Mert lehet, hogy az X-47B-t annak tekintik, csak éppen szinte semmlyen paraméterét nem éri el egyetlen harci gépnek sem. Kis túlzásal inkább csak egy nagyobb és fejlettebb UACV, nem is vadászgép, tehát nem multirole. Ennek fényében a "generációzás" értelmezhetetlen.

So, mitől 6. generációs egy multirole gép...?

Molni, le vagy maradva :)
Most rakom össze az X-szárnyú vadászomat. Az xxx-edik generáció.....

Én fejben összeraktam a 8. generációsat is. Akkor most én győztem...? Azért ilyen komolytalan "hírt" nem feltétlenül kellett volna lehozni, vagy várni 04.01-ig, mert ez tényleg sajnos az a színvonal.

A 6. generációs kifejezés is vicces, mert még arra sincs semmiféle iránymutatás, hogy az milyen is lenne. Mert lehet, hogy az X-47B-t annak tekintik, csak éppen szinte semmlyen paraméterét nem éri el egyetlen harci gépnek sem. Kis túlzásal inkább csak egy nagyobb és fejlettebb UACV, nem is vadászgép, tehát nem multirole. Ennek fényében a "generációzás" értelmezhetetlen.

Nyilván komolytalan hír, ezért nem értem a komoly emberekben a komoly megütközést. A helyén kell kezelni ezt is...

<blockquote rel="molnibalage">Én fejben összeraktam a 8. generációsat is. Akkor most én győztem...? Azért ilyen komolytalan "hírt" nem feltétlenül kellett volna lehozni, vagy várni 04.01-ig, mert ez tényleg sajnos az a színvonal.

Nyilván komolytalan hír, ezért nem értem a komoly emberekben a komoly megütközést. A helyén kell kezelni ezt is...

</blockquote>

Tudod, azért az probléma hogy aki mondta, az komolyan is gondolta, és még magát is komoly embernek tartja. Szóval azért ez túlzás volt, nem kicsi, hanem nagy.....

A videó készítője kicsit sokszor nézte meg a Lopakodó című filmet! :) Tuti a Jessica Biel miatt! ;)

tumblr_m9xmw2BMqD1rxedlpo1_1280.jpg

stealth.485.jpg