T
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szépített az Osza csapat. Lelőttek egy papírrepülőt.
jeee, lelottek egyet, kozben meg a haboru elso 3 napjaba elveszetettek a legvedelem 70-80%.A drónimádók figyelmébe ajánlom:
9K33 Osa Fires Double Surface-To-Air Missiles At Kamikaze Drone
FLIR footage from the 2nd Karabakh War reportedly shows an Armenian 9K33 Osa (SA-8 Gecko) air defense system firing two missiles and shooting down an Azeri loiter munition (suicide drone).funker530.com
A drónimádók figyelmébe ajánlom:
9K33 Osa Fires Double Surface-To-Air Missiles At Kamikaze Drone
FLIR footage from the 2nd Karabakh War reportedly shows an Armenian 9K33 Osa (SA-8 Gecko) air defense system firing two missiles and shooting down an Azeri loiter munition (suicide drone).funker530.com
A videó lényege nem jött át.jeee, lelottek egyet, kozben meg a haboru elso 3 napjaba elveszetettek a legvedelem 70-80%.
kivalo ormeny teljesitmeny.
nekem tovabb is ketsegeim vannak.A videó lényege nem jött át.
Ha a felderítés megoldható, akkor a kis drónokat egy 50 éves légvédelmi rendszer is lazán lelövi.
A probléma az, hogy a Osza AKM SzoC-át nem erre találták ki..
Ebből a videóból semmit nem lehet megállapítani az égvilágon.nekem tovabb is ketsegeim vannak.
itt egy masik eset, ez mar mashogy sult el.
Two Armenian surface-to-air missile systems (SAM) trying to shoot down incoming Azerbaijani aerial threat but fail, as a Harop kamikaze drone comes out of the sky to destroy one of the systems. Either they were trying to shoot down bait drones or Azerb. was applying EW.
Szépített az Osza csapat. Lelőttek egy papírrepülőt.
szepen latszik hogy tuzeltek vmire, es utana vmi csapast is kapot.Ebből a videóból semmit nem lehet megállapítani az égvilágon.
A videó alapján nekem az is belefér, hogy már zuhanó cél mellett ment el a műszaki hibás rakéta és a drón robbanását látom.szepen latszik hogy tuzeltek vmire, es utana vmi csapast is kapot.
szerintem a leirt scenario valos lehet.
Le van írva....
egyaltalan nem ertem miert kellet az pilota nelkuli an2 lelovoldozni.
Kétségeim vannak...Le van írva....
Az An-2 azért kellett hogy fel tudják deríteni a helyzetét.
Miután megvolt,kicsapták.
Az Osza egy elképesztően modern és hatásos komplexum volt a 70-es években...
... fél évszázaddal ezelőtt.
Ez a SAMsim...Ez a kezelőpult már egy modernizált verzió lehet.