Azt írja, a minősítéshez kamcsatkai vulkánok füstjében repkedtek vele.
Azt írja, a minősítéshez kamcsatkai vulkánok füstjében repkedtek vele.
20 év. Mint mindig.Ezek a hajtóművek fogyasztásban/élettartamban/fejlettségben mennyi év lemaradásban lehetnek a legújabb nyugati hajtóművekhez képest? Vagy ezek már abszolút élvonalbelinek számítanak?
Valójában csak 13. Ahoz a vadi új PW hajtóműhöz képest, amivel az első példányok repkedtek.Ezek a hajtóművek fogyasztásban/élettartamban/fejlettségben mennyi év lemaradásban lehetnek a legújabb nyugati hajtóművekhez képest? Vagy ezek már abszolút élvonalbelinek számítanak?
Hajtómü szakértő vagy?20 év. Mint mindig.
Hajtómű szakértő isHajtómü szakértő vagy?
Hatásfoka pocsék, fajlagos tolóereje minimális.Szerintetek a V-1 pulzáló hajtóművét miért nem használják manapság?
Faék-egyszerű és olcsó - egyszeri használatra robotrepülőgépekhez (Cruise missile) ideális lenne elvileg...
Lásd Allesmor válaszát.Szerintetek a V-1 pulzáló hajtóművét miért nem használják manapság?
Faék-egyszerű és olcsó - egyszeri használatra robotrepülőgépekhez (Cruise missile) ideális lenne elvileg...
Végül is még időben lefújták az ezer személyes óriásgépet amihez tervezték, másra meg nem kellett.
A kilencvenes évek nagyon érdekes projektje volt.
2007-ben láttam, de nem gondoltam volna, hogy 2008-ban még végeztek repülési teszteket vele.
Mindenképpen egy innovatív dizájn, ráférne némi modern technológia, anyagszerkezet és finomhangolás, mert nem volt rossz az ötlet.
Ez az NK-93-as, lásd fentebb.PD-35ös repülőgépre szerelve
Azt mondják, nem tudták megoldani a vibrációs problémákat.
A kilencvenes évek nagyon érdekes projektje volt.
2007-ben láttam, de nem gondoltam volna, hogy 2008-ban még végeztek repülési teszteket vele.
Mindenképpen egy innovatív dizájn, ráférne némi modern technológia, anyagszerkezet és finomhangolás, mert nem volt rossz az ötlet.
Rá van írva, hoyg PD-35. Nyisd meg a linket, amit betettem. egy 2 mpes snitt.Ez az NK-93-as, lásd fentebb.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..