Azt írja, a minősítéshez kamcsatkai vulkánok füstjében repkedtek vele.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azt írja, a minősítéshez kamcsatkai vulkánok füstjében repkedtek vele.
20 év. Mint mindig.Ezek a hajtóművek fogyasztásban/élettartamban/fejlettségben mennyi év lemaradásban lehetnek a legújabb nyugati hajtóművekhez képest? Vagy ezek már abszolút élvonalbelinek számítanak?
Valójában csak 13. Ahoz a vadi új PW hajtóműhöz képest, amivel az első példányok repkedtek.Ezek a hajtóművek fogyasztásban/élettartamban/fejlettségben mennyi év lemaradásban lehetnek a legújabb nyugati hajtóművekhez képest? Vagy ezek már abszolút élvonalbelinek számítanak?
Hajtómü szakértő vagy?20 év. Mint mindig.
Hajtómű szakértő isHajtómü szakértő vagy?
Hatásfoka pocsék, fajlagos tolóereje minimális.Szerintetek a V-1 pulzáló hajtóművét miért nem használják manapság?
Faék-egyszerű és olcsó - egyszeri használatra robotrepülőgépekhez (Cruise missile) ideális lenne elvileg...
Lásd Allesmor válaszát.Szerintetek a V-1 pulzáló hajtóművét miért nem használják manapság?
Faék-egyszerű és olcsó - egyszeri használatra robotrepülőgépekhez (Cruise missile) ideális lenne elvileg...
Végül is még időben lefújták az ezer személyes óriásgépet amihez tervezték, másra meg nem kellett.
A kilencvenes évek nagyon érdekes projektje volt.
2007-ben láttam, de nem gondoltam volna, hogy 2008-ban még végeztek repülési teszteket vele.
Mindenképpen egy innovatív dizájn, ráférne némi modern technológia, anyagszerkezet és finomhangolás, mert nem volt rossz az ötlet.
Ez az NK-93-as, lásd fentebb.PD-35ös repülőgépre szerelve
Azt mondják, nem tudták megoldani a vibrációs problémákat.
A kilencvenes évek nagyon érdekes projektje volt.
2007-ben láttam, de nem gondoltam volna, hogy 2008-ban még végeztek repülési teszteket vele.
Mindenképpen egy innovatív dizájn, ráférne némi modern technológia, anyagszerkezet és finomhangolás, mert nem volt rossz az ötlet.
Rá van írva, hoyg PD-35. Nyisd meg a linket, amit betettem. egy 2 mpes snitt.Ez az NK-93-as, lásd fentebb.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..