Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez most REKLÁM, Direkt berakva ide.A Realengineering csatorna fizetős tartalma, ha valakit érdekel.
https://watchnebula.com/d-day/
Nem reklám. Az első is érdekes volt, de magától az ember ezt nem találja meg. Szerintem. Az, hogy fizetős, arról nem tehetek.Ez most REKLÁM, Direkt berakva ide.
Miért is itt kell is berakni ide?
De Putyin milyen minőségében ír egyáltalán? Történész vagy hadtörténeti kutató? Az meg, hogy a lengyelek mint agresszorok, árulók az meg egy vicc. Nem csoda, hogy utálják a ruszkikat.Az írás a Putyin által megírt írást elemzi, amit a NI is lehozott.
https://nationalinterest.org/featur...-lessons-75th-anniversary-world-war-ii-162982
A történészek feladata, hogy egy egységes megitélést kidolgozzanak, természetesen ahhoz meg kell nyitni az érintett országok levéltárait és egyes dokumentumokat fek kellene oldani a titkosítás alól. Az, hogy mi a te személyes véleményed és mi az én személyes véleményem senkit nem érdekel. A történelmi események feltárásához mindegyik fél álláspontját meg kell ismerni.
Minden hülye verhet ma a billentyűzetet. Putyin sem kivétel ez alól...De Putyin milyen minőségében ír egyáltalán? Történész vagy hadtörténeti kutató? Az meg, hogy a lengyelek mint agresszorok, árulók az meg egy vicc. Nem csoda, hogy utálják a ruszkikat.
De Putyin milyen minőségében ír egyáltalán? Történész vagy hadtörténeti kutató? Az meg, hogy a lengyelek mint agresszorok, árulók az meg egy vicc. Nem csoda, hogy utálják a ruszkikat.
Tehát csak neki van és ezért igaza is van. Cáfolhatatlan logika. Innentől második világháborús könyveveket ne is írjon senki, csak ő.Te is írhatsz, de neked nincs hozzá anyagod, ahogy neki a lelevéltárakból...
Ne a szavakat forgasd ki, ha más véleményed van(itt már többféle volt linkelve) írd meg és küld el valamelyik újságba.Tehát csak neki van és ezért igaza is van. Cáfolhatatlan logika. Innentől második világháborús könyveveket ne is írjon senki, csak ő.
Az ilyen dumáktól megyek falnak.Ne a szavakat forgasd ki, ha más véleményed van(itt már többféle volt linkelve) írd meg és küld el valamelyik újságba.
Az éremnek két oldala van, mindig meg kell ismerni mindegyik fél véleményét . Miért zavar ez téged? Egyébként az elmúlt 5 évben 3 könyvet is ajánlottam független orosz történészektől, akiknek hozzáférése volt titkosítás alól feloldott anyagokhoz és részletesen kielemezték miért volt aláírva Ribentrop-Molotov paktum.
Területi viták..Az ilyen dumáktól megyek falnak.
Miféle két oldala van annak az érmének, hogy a Szovjetunió megszállta Lengyelország egyik felét egy másik diktátorral karöltve, majd aztán megtámadta Finnországot, mert úgy tartotta Sztálin kedve?
Bocs, de ezt jó lenen bejefezni. Méltatlan.
Más szórakoztass ezzel a vicces performansszal, én nem vagyok rá vevő és úgy látom más sem...
Én nem tudom, hogy sírjak vagy röhögjek.
Területi viták..
Majd Finnország megtámadta a SZU-t 1941-ben.
Nem én kezdtem.
Meg kell érteni, hogy mindegyik félnek más a véleménye.
Én ugyan nem forgattam ki semmit, nem vagyok Putyin. Várom viszont, hogy Merkel, Macron, Trump, Sindzo és más történészek mit fognak írni és elemezni majd a második világháborúról.Ne a szavakat forgasd ki, ha más véleményed van(itt már többféle volt linkelve) írd meg és küld el valamelyik újságba.
Az éremnek két oldala van, mindig meg kell ismerni mindegyik fél véleményét . Miért zavar ez téged? Egyébként az elmúlt 5 évben 3 könyvet is ajánlottam független orosz történészektől, akiknek hozzáférése volt titkosítás alól feloldott anyagokhoz és részletesen kielemezték miért volt aláírva Ribentrop-Molotov paktum.
Visszafoglalták a Szu által elvett területeket és Hitler határozott kérdése ellenére sem mentek tovább annál, ami Finnország területe volt mielőtt a Szu szépen megszáll az sztálin által indított háború után.Területi viták..
Majd Finnország megtámadta a SZU-t 1941-ben.
Nem én kezdtem.
Meg kell érteni, hogy mindegyik félnek más a véleménye.