Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Érdekes volt, nem is hallottam még erről az ütközetről. Persze nem is csoda, hogy ezzel nem dicsekednek az amerikaiaik.
Ezt hol közölte? Hol lesz majd?A csatorna új platformon fog majd folytatódni.
Van sajat facebook oldala és van egy oldala a Hadtörténelmi Délutánok porogramsorozatnak is,mindkettőn fel van rakva.Arról még nincs infó,hogy mi lesz az új platform.Ezt hol közölte? Hol lesz majd?
Ha ez a színvonal lesz és diák előrhetők, akkor én instant Pateron támogató leszek. Az fix.
Olvastam visszaemlékezéseket. Szerettek vele veretni a ruszki katonák, könnyű volt irányítani a saját tervezésűekkel ellentétben. Viszont harcra javarészt alkalmatlannak tartották.A 3. fehérorosz front 11. gárdahadseregéhez tartozó 153. önálló harckocsi dandár Valentine harckocsijai az offenzíva előtti előrenyomulás során; 1944 októbere.
Ez a fénykép nem sokkal a Bagratyion hadművelet kezdete előtt készült, amely a szovjet erők első kelet-poroszországi offenzívája volt 1944. október 16-30. között.
A hadművelet kezdetére a dandár teljes létszámmal rendelkezett, és 65 harckocsit tartalmazott (mindegyik harcképes volt). A dandár harckocsiparkjának zömét T-34-esek alkották ez szám szerint 44 T-34,-t jelentett a többi harckocsi különböző típusú volt: 11 M4A2-es (más néven Sherman), 9 Valentin és 1 könnyű M3L (más néven Stuart). A 9 db Valentin a következő verziókban készült:6 db IX változat, valamint egy-egy Mk.III, Mk.V és Mk.VII változat.
Nem csodálkozom rajta a német harckocsikkal szemben teljesen esélytelen volt.Olvastam visszaemlékezéseket. Szerettek vele veretni a ruszki katonák, könnyű volt irányítani a saját tervezésűekkel ellentétben. Viszont harcra javarészt alkalmatlannak tartották.
Így a lynx harcjárművek érkezése előtt, kis történelem. ugye a hadtörténelem iránt érdeklődők nagy többsége, úgy véli, a világháborús német gépesített gyalogság páncélozott szállítójárműve, az SD.KFZ 251. Ez igaz. Arról már kevesebben tudják, hogy a hidegháborús nyugatnémet Marder páncélozott gyalogsági harcjárművének elődje, pontosabban annak terveit, már a világháború alatt papírra vetették. Az E-50 Büffel képében.
Ez nem csak egy WoT fórumról kiszabadult kamupáncélos?
Az összes képen látható tank WoT fórumról szabadult kamupáncélos.
Elvileg terv szinten létezett. Tehát a Marder lövészpáncélos valahonnan innen indult. Prototípusról nem láttam képet sehol. Feltehetően addig már nem jutott el a projekt.
Az összes képen látható tank WoT fórumról szabadult kamupáncélos.