Nézd meg a fent linkelt oldalt is Az csak ezzel foglalkozik. Rengeteg hasznos dolog van fent rajta.Nem hiszem, hogy szarok a szamok, mert a naval history-tok vannak, ahol meg azt is nyomon lehet kovetni, hogy mikor melyik uboat serult meg vagy sullyedt el, ha teherhajon kivul rakott valamit a hullamokba mi volt az… van par oldal, ami csak ezzel foglalkozik es nem wikipedias vagy history chaneles szamokkal dobalozik…
Hogy ne lenne fontos, hogy mennyi az összes.Ellenben te meg az eveket sem talaltad el es en szoltam. 20 millio tonnan rugozol ertelmetlenul, miutan mas erved nincs. De ez onmagaban nem az.
Ignoralod azt a kozismert tenyt, hogy a Kriegsmarine majdnem megterdeltette az imadott birodalmadat.
És félre értés ne essék, én nem a tengeralattjárósokat fikázom, akik a Te imádott birodalmadért / / haltak meg.Majdnem.
Én aztán tuti nem csináltam volna azt, amit ők.
Szóval respect nekik, mégha teljesen nemtelennek is tartom a korlátlan tengeralattjáró háborút.
De azért jól tolták.
Elképzelhető.Es igen valoszinu, hogy ha nem szaros 57 tengeralattjaroval kezdenek, akkor meg is teszik es el sem jutunk az 1942 utani vesztesegteljes evekig.