Home Guard kiképzés és jópofáskodás, 1941
Home Guard demonstráció, Enfieldről kilőhető No.68 tankelhárító gránát
Home Guard demonstráció, Enfieldről kilőhető No.68 tankelhárító gránát
R.I.P.103 évesen elhunyt az utolsó ausztrál Tobruki Patkány

ez a hürtgenwald erdő olyan, mint a bacon szalonna vagy a champignon gomba?Megjelent a kedvenc sorozatom új része. Otto Degen kalandjai folytatódnak a méltán hírhedt Hürtgenwald-i erdőkben...is.
Van magyar felirat. 2 évet kellett rá várni![]()

Igen erre rájöttem.... La Manche csatorna...egyébként faxnak kötözködsz shabbatkor...ez a hürtgenwald erdő olyan, mint a bacon szalonna vagy a champignon gomba?
Amúgy ez mi? Játék vagy dokufilm?
Mindenhol a magyarban hozzáteszik hogy erdő...csaxólok. Játékfilm. Egy kis német amatőr csapat csinálja ezt (és más) sorozatot is, saját pénzből...mára már félprofik lettek. Az elejétől követem őket. Az első részek 20 perc körüliek voltak csak. Amúgy Otto Degen-t imádom... Érdemes végig nézni az egész sorozatot.megköszönöm ha átküldöd a linkjétIgen erre rájöttem.... La Manche csatorna...egyébként faxnak kötözködsz shabbatkor...Mindenhol a magyarban hozzáteszik hogy erdő...csaxólok. Játékfilm. Egy kis német amatőr csapat csinálja ezt (és más) sorozatot is, saját pénzből...mára már félprofik lettek. Az elejétől követem őket. Az első részek 20 perc körüliek voltak csak. Amúgy Otto Degen-t imádom... Érdemes végig nézni az egész sorozatot.
Csak neked a Sampinyon gombamegköszönöm ha átküldöd a linkjét

Igen erre rájöttem.... La Manche csatorna...egyébként faxnak kötözködsz shabbatkor...Mindenhol a magyarban hozzáteszik hogy erdő...csaxólok. Játékfilm. Egy kis német amatőr csapat csinálja ezt (és más) sorozatot is, saját pénzből...mára már félprofik lettek. Az elejétől követem őket. Az első részek 20 perc körüliek voltak csak. Amúgy Otto Degen-t imádom... Érdemes végig nézni az egész sorozatot.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..