Jók voltak ezek a gurkák, de ha egy 70 kilós ember fellökte őket, nem keltek fel a földről az biztos. És a lövészárkot se szabadott 160 cm nél mélyebbre ásni, mert nem láttak ki belőle!Jajj jólvan. Azért ne nyalj be mindent
Addig jártak jól, amíg nem velük találkoztak
![]()
Sok fogalmad akkor nincsen róla, hogy miket vittek véghez.Jók voltak ezek a gurkák, de ha egy 70 kilós ember fellökte őket, nem keltek fel a földről az biztos. És a lövészárkot se szabadott 160 cm nél mélyebbre ásni, mert nem láttak ki belőle!
Jók voltak ezek a gurkák, de ha egy 70 kilós ember fellökte őket, nem keltek fel a földről az biztos. És a lövészárkot se szabadott 160 cm nél mélyebbre ásni, mert nem láttak ki belőle!
Bocage vidék. Ott simán álcázni lehetett,még egy harckocsit is. Minden sövény mögött ott volt a meglepetés.Normandia
fasza lehetett ebben a kupiban harcolni :/
![]()
![]()
![]()
![]()
Az. Attól még stresszes. Mindkét oldalnak.Bocage vidék. Ott simán álcázni lehetett,még egy harckocsit is. Minden sövény mögött ott volt a meglepetés.
Bizony,teljesen mindegy volt milyen az egyenruha,tele lett a pelus mindenkinek.Az. Attól még stresszes. Mindkét oldalnak.
Én tuti összeszartam volna magam, hogy épp almát szedek a fáról aztán kiugrik a sövény mögül egy HunBizony,teljesen mindegy volt milyen az egyenruha,tele lett a pelus mindenkinek.

szimpatikus kis szerkezet :/
Láttam Bowingtonban. Szerintem üüüüber cukkerHa meglátnád a Bren Carriert élőben, elröhögnéd magad. Egy bohóckocsi.
De amúgy praktikus. A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..