Ja értem. Szóval a nyugati naivok béke vetett hite és gyengekezűsége = ők a hibásak nem az, aki vastagbőrős módon tolta politikát, majd indította a háborút. Tudod, 20 évvel az I. világégés "élményei" után kurvára nem szerettek volna még a győztesek sem háborúzni, mert a győztesnek majdnem annyiba került a győzelem, mint a vesztesnek a vereség. 80 évvel később meg kurva könnyű okosnak lenni.
Inkább maradj szerintem a műszaki dolgok posztolásánal, mert ezzel csak magadat nevetteted ki.
A konteós NWO oldalak kettővel odébb vannak.
Te miről beszélsz? Hol írtam, hogy GBR és FRA felelős a 2. világháború kitöréséért? Ulippónak válaszoltam azom kijelentésére, hogy a Molotov-Ribentrop paktum megkötése miatt robbant ki a 2. világháború. Leírtam, hogy mely jellegzetes események utaltak a közelgő háborúra.
Azt pedig, hogy ki robbantotta ki és ki a felelős a 2. világháborúért már leírtam. Sőt a németek saját maguk elismerték.(Ha valami nem világos inkább kérdezd meg)
"Publikációt
jelentetett meg Heiko Maas német külügyminiszter a Spiegelben, Andreas Wirschinggel, a müncheni Legújabbkori Történelem Intézetének vezetőjével melyben úgy fogalmazott, hogy
„aki kétségbe meri vonni Németország kizárólagos felelősségét és más népeket is bűnösnek tart, az az áldozatok emlékét sérti meg”. A Nincs politika történelem nélkül c. cikkben a német külügyminiszter elismeri, hogy a tegnap 75 éves, a náci Németország felett aratott szövetséges győzelem az igazságtalanság legyőzése volt, „egy olyan igazságtalanságé, mely 40 millió ember életét követelte”. Heiko Maas szerint Németországnak hálásnak kell lennie azoknak, akik a nemzetiszocializmus ellen harcoltak.
„A háború kezdete nem köthető máshoz, mint a Lengyelország elleni német támadáshoz” – fogalmazott a külügyminiszter. Maas ezzel reagált azoknak a kijelentésére, akik a Molotov-Ribbentrop-paktum aláírásának köszönhetően egyenrangú háborús bűnössé teszik a Szovjetuniót a náci Németországgal"
Nevetséges az aki azt állítja, hogy a Molotov-Ribentrop paktum megkötése nélkül nem tör ki a 2. világháború.