Az, hogy szavak szintjén komolyan veszik a honvédelmet, nálam komolytalan, és elégtelen. Ha a diák azt mondja az iskolában, hogy tanár úr én készültem, és közben meg sem tud mukkanni, szintén elégtelen. És hát ugye mondott olyant egy igen befolyásos vezetőnk, hogy ne arra figyeljenek, mit mondunk, hanem hogy mit teszünk. Én ehhez tartom magam. Ígérgetéssel már tele a padlás. A Zrínyi 2026-ról mióta papolnak már, közben meg semmi konkrét beszerzésről, tervről nem lehet hallani! Persze lehet, hogy közben már van valami titkos, univerzális lézerfegyverünk, csak még senki nem tud róla!
Meg anno a 90 es evek elejen voltunk 6 hetes tanfolyamon a Bundeswehrnel ahol tobbekkozott szoba kerult a nemetek beszerzesi uzemeltetesi smlelete.
Ok azt vallottak hogy ha nem latjak elore legalabb 12 evre az uzemeltetes teljeskoru fedezetet akkor nem szabad uj technikat beszerezni hanem a regi modernizalasat uzemidohossabitasat kell eloterbe venni.
Az MH nal a gond technikailag ott van hogy olyan oreg a haditechnika hogy mar a legtobb afrikai orszag es szinte valamennyi europai orszag korokkel van elottunk .
Gyakorlatilag egy alibi hadsereg lett . Semelyik szomszedunk ellen nem lenne alkalmas egy komolybb haborura. Talan talan Szloveniat meg tudnank kezelni.