Szerintem egyik se fejlesztené normálisan... Hiába mond bárki bármit. :S
Ezért kell a HTKA-t kormányra juttatni
Minden megszületett gyerek után új hadigyárat alapítunk!Szerintem egyik se fejlesztené normálisan... Hiába mond bárki bármit. :S
Minden megszületett gyerek után új hadigyárat alapítunk!<blockquote rel="zotyek78">Szerintem egyik se fejlesztené normálisan... Hiába mond bárki bármit. :S
Minden megszületett gyerek után új hadigyárat alapítunk!</blockquote>
miért ne tarthatna otthon is egy pisztolyt? ...
veszélyes gondolat az otthoni fegyvertartásA szerződésesek meg modern felszerelést kaphatnának. A tartalékosok haza is vihetnék a felszerelésüket, kivéve a fegyvert. Bár én fegyver párti vagyok. Ha egy katona a seregben kezelhet drága, és potens fegyvereket, akkor miért ne tarthatna otthon is egy pisztolyt? ...
Oda nem kell pisztoly...
http://www.youtube.com/watch?v=qxtHtPK2MH8&feature=share&list=TLBtB4BZoSGRUK7jFa07pnEa2CbDgtqV_D
Véleményem szerint, egy katona képes kell, hogy legyen felelőség teljesen bánni a fegyverével. Tuti van kivétel, azonban nem hiszem, hogy baj lenne a biztonságos fegyvertartásból. Nem kell indok szerintem a fegyvertartáshoz. Max annyi h lakás- család- vagyon védelemre is jó. Szerintem az a lényeg, hogy egy munkája során fegyverrel foglalkozó személy otthon is tarthasson könnyedén fegyvert, ha szeretné. Pár fejbelőtt betörő az esti hírekben, és tuti kedvét szegné pár embernek a lopástól. A volt iskolámban például volt egy tisztességes tanár, akit lecsuktak mert idősekhez tört be... Senki sem gondolta, hogy ilyenre képes. Jól mutatott volna egy söréttel a fejében.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..