Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Lenne még egy ötletem.
Esetleg nem lehetne SK-105 féle harckocsikat alkalmaznunk AT szerepkörre? Akár modernizált(elektronika, stb.) változatokat is, sőt kár a Rheinmetall L/55-ös ágyújával felvértezve(hátha elbírja).
Gyorsak, kis célpontok(könnyen lehetne őket álcázni és mobil AT ágyúként használni) és nem utolsó sorban olcsók is.
Grgry
A honvedseghez en em nyulnak elsonek ezt mondtam csak kiegeszitenema megyeszekhelyeken helyorseggel 150-160 fovel amit a megye fizetne /lwgalabbis a 150 hivatasos tartalekost/ varosi harcra kikepezve. Ez egy haboru eseten is egyszerre 3 megyeszekhelyet erne tamadas ergo a nem veszejeztetett megyekbol oszevonva a csapatokat a 3 veszejztettett szekhelyre szekhelyenkent 750-800 harcolo alakulatot jelent amik egy ket honved szazaddal kiegeszulve kello vedelmet biztositana a varosna a varos bekeritesenek megakadajozasarol meg ahonvedekgondoskodnanak a megyeszekhelyen tartozkoddi onkentes tartalekosok feladata kvazi vegvari vitezi feladatokat latnanak el vedeni a var helyett a varost. Egy vedekezo eszkoz nem tamado.
Felszánt, sóval bevet.
Az meg hogy a tobbiek atsiklanak a lenyeg felett es a lenyegtelenbe valo belekotessel kezdik es emiatt a lenyeges esszeru kivitelezheto dolgot is kapasbol elvetik szimpatia hianya miatt csak hogy azert sincs semmibe igazam es ugy hulyeseg az eesz ahogy van az az o bajuk hogy nemlatjak a fatol az erdo /nem az en eletem foyik ez a felfogas szerint nem nekem okoz hatranyt/mert az elet mas teruleten is valszeg ez a reakcio/
@erdifefe3
A topik címe nem az, hogy "Rinyálás a Honvédség mai helyzetésről", hanem "A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai".