Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem csak te látod így, ráadásul ezzel a Brüsszel, vagy Berlin, vagy kicsoda által vezetett haderővel ott lennénk szép csendben ugye az USA és az Orosz haderő közt, amik a miénk tol erősebbek.Én a Honvédségre nézve veszélyt látok a franciák és németek által erőltetett közös EU hadseregben. Ez távlatilag akár a nemzeti hadseregek megszűnését is jelentheti. Persze először csak közös képességek, dandárok, blabla, aztán egyszer csak azt vesszük észre, hogy már nem is rendelkezünk önálló nemzeti haderővel és ha ez bekövetkezik, akkor a nemzeti függetlenségnek is annyi...
Lemardtam vagy 20 oldallal megint, vettünk valamit,amivel lőni lehet?
Két szó. Antimaterial Rifle. Hogy ez magyarul hogy van az passz. Pont a flotillának van is ilyenje, igaz azt akna kiikatatásra rendszeresítették, de erre a célra is jó.
Egyébként ez így nem más mint egy úszó, közeli tűztámogató dereglye. Kézi irányzású 20mm gá, meg már az AMeken is anakronisztikus volt. Sok felesleges kütyüt leveni róla és egy BMPT (aka Terminátor) tornyot rá azt jó napot!
Na most felbátorítod őket és tényleg meg akarnak majd győzniFolyamatosan olyan országokkal jöttök folyami hajózás témában, amiknek hatalmas folyói, tengerei stb vannak. (Romániának is ott a tenger, meg a Duna delta.) Se az USA-t, se Oroszországot, se Romániát nem lehet összehasonlítani velünk. Komolyan, akik hisznek a folyami flottilla létében, magyarázzák már el nekem, mi az a biztosító szerepkör, amit a partól nem lehet ugyanolyan hatékonysággal ellátni, vagy mi az a partmenti objektum, amit nem lehet a szárazföldről, esetleg a levegőből pusztítani? Vízi rendészkedésre vannak erre értelmesebb egységek, aknaszedést meg meglehet oldani máshogy. Szerintem nincs létjogosultsága a folyami flottillának, és nem is lesz, ebbe egy fillért is beleölni csak pénzkidobás. De győzzetek meg, hogy ez nem így van.
Lengyelekkel. Meg lehet csinálni csak meg kell találni a közös nevezőtzömében fehér katolikus közép európaiakból töltenék
epic.
Mi ezzel a baj? Szerintem lényegesen kisebb nemzetbiztonsági kockázat rejlik egy ilyen "légióban" Németország számára, mint bármilyen muzulmán hátterű második - harmadik generációs németek alkotta BW.zömében fehér katolikus közép európaiakból töltenék
epic.
Nem vagyok hibátlan, és okosodni jöttem ide néhány éve. Ha valamit rosszul tudok, akkor fel lehet homályosítani, nincs is ezzel baj.Na most felbátorítod őket és tényleg meg akarnak majd győzni
Nincs az az Isten szerintem, aki öntudatos fehér katolikusként (na nem az a fajta szektariánus sz*r híveként, amit ma képvisel a Vatikán a pápa személyében) egy olyan ország seregébe állna be, ami a pogányok, majd a zsidók eltüntetése illetve ezek terve után azt tűzte ki a zászlajára, hogy megsemmisíti a "keresztény fehér fajt" (pont azt, ami 1945-ig a németség alapja volt) - nyilván más módszerekkel, mint korábban.Lengyelekkel. Meg lehet csinálni csak meg kell találni a közös nevezőt
De sajnálom, hogy általában a felét sem értem meg annak, amit írni szeretnél...Gondoljon bele valaki mi tamadnank ellentamadnak... A folyo aradas utan van az erteri erdobe 3 m viz all 100 m szellessegben az ellennek nincs hajoja nekunk van. Az arteri erdotol a folyamra ralatasra eselye sincs??? Mindenki fantaziajara boizom ki mit tudna kihozni es mit hajo nelkul