Én sem hiszem hogy REH gépként fog végződni a dolog. Hogy a kettőből az egyik át lesz építve, még arra is kicsi esélyt látok. Viszont az van, hogy két kormánygépre is simán lenne/van is szükség. Elvárás a 2%. NYILVÁN ahol lehet, most mindent szépen erre fognak ráhúzni. A Honvéd kórház fejlesztését, buszokat(amúgy arra is van szükség), az A-319-et(erre is), meg a szerintem is leendő kormánygép Falconokat is. Pont ennyivel többek leszünk, mint voltunk eddig. Azért én azt is látom mellé, hogy nagyon rajta vannak a saját kézifegyver/lőpor/lőszer gyártáson, megy közben egy harci helikopter felújítás, infracsapda szóró licensz lett véve, lehet hogy lesz NVG és ATGM képesség kerülő úton, várjuk ezt is ki, megy a BTR felújítás, ill. egyéb alternatívák keresése, saját védelmi ipari háttéripart szeretnének etc.Mert kell kormánygép is.Igazad van.De nem honvédségi fejlesztés cimén,a hadsereg keretéből.És az A319 rovatba alkottam egy agymenést,hogyan lehetne a két utasszállitóbol hasznos támogatógép.De maradnak lényegében utasszállitok.Ha átépited ezeket a Dassultokat REH géppekké,azt másra nem fogod használni.Nem lenne rossz,ha már minden más rendben van.Hab lenne a tortán,de nekünk elsször talán a tányér kéne a nemlétező torta alá.Bár nem tartok tőle,hogy ez a REH átépités bekvetkezik
A helyzet messze van az ideálistól, tudom én is. Nem azt mondom hogy minden fasza, minden szép. Annyit mondok hogy VÉGRE valami kezd elindulni a szerintem helyes irányba, és a tököm tele van már az örökös károgókkal, akik bármi történik, annyit tudnak hozzáfűzni, hogy vegyünk Merkava IV-et, vagy Leo 2 A7 et, mert a csúcs, és CSAKIS a CSÚCS elég jó nekünk...
Realitások, hahóó!