Mar a melleny sincs rendszerbe.
Apropó, a Vz 58-al lőtt már valaki?
Igaz ilyeneket nem szoktak. Hala az egnek en csak mint kuriozum lattam disznek... Meg a hk kat alcaztuk a darabjaikkal... Par rzsebet meg ezt azt megmentettm... De meg kellett szenvednem vele hogy hasznalhatova tegyem /gondolom tudod miert/ de volt par tiszti zseb azok egesz hasznosak voltak csak amikor molera alakitottam kellett megmaratni a patentokat.Biztos,hogy rendszerben van az a mellény mert kivonni biztosan nem vonták ki!
Bar nem sok hasznat vettem nekik mert a pkm miatt tardobo zsebeket kellett vennem es atalakitani a rakaszoknak /egyszeruen nem lehtett rakasztarto zsebet kapni az orszagba../ kesobb vettem egy gurka loszeres kistaskat hasznos volt bw re rakva.
Ezt ajanlani tudom mindenkinek ha valaki ott van vagy oda kerul hogy pkm.
!tenyleg dudi textil rakaszt te mar lattal vagy hasznaltal? Ha igen mi a velemenyed rola?
Láttam vászon rakaszt szerb katonáknál,mikor Koszovóban jártam,még Szerbiában.Szemre olyan 50darabos hevederhez lehetett,talán 75höz.Érdekes,hogy soha sehol nem is hallodtam,hogy mások használnának PKMhez mást a fémrakasznál,legfőljebb beburkolják.!tenyleg dudi textil rakaszt te mar lattal vagy hasznaltal? Ha igen mi a velemenyed rola?
98-ban osztottak ki nekünk valami központi raktárból, mert Tatán akkoriban bociba is talán ha fél tucat ember járt az egész laktanyában. Az Alföldre vittük le magunkkal, de én csalódtam benne. Első egy két napban tok menőnek gondoltam meg hogy most aztán elit katona lettem, de pár nap után rájöttem hogy xar viselni. Kicsit olyan merev volt az egész, lehet mert zsír új volt. A tartartok kicsit szukek voltak, a patentok nehezen nyíltak, és vallban is csak letyegett az egész, kényelmetlen volt. Arra jutottunk aztán többen hogyha valami csúnya helyzet lesz akkor inkabb beszorjuk a tarakat egy szimatszatyorba.Igaz ilyeneket nem szoktak. Hala az egnek en csak mint kuriozum lattam disznek... Meg a hk kat alcaztuk a darabjaikkal... Par rzsebet meg ezt azt megmentettm... De meg kellett szenvednem vele hogy hasznalhatova tegyem /gondolom tudod miert/ de volt par tiszti zseb azok egesz hasznosak voltak csak amikor molera alakitottam kellett megmaratni a patentokat.
Erről nekem meg a nosztalgikus műbör tártáska jut eszembe,és hogy nekem pont nem az volt.Az enyémsárgásbarna gyöngyvászon táska volt,ugyanolyan 5darabos szabásu,de gyöngyvászon.A században vegyessen került kiosztásra a műbőrrel,Kinek ez jutott,kinek az98-ban osztottak ki nekünk valami központi raktárból, mert Tatán akkoriban bociba is talán ha fél tucat ember járt az egész laktanyában. Az Alföldre vittük le magunkkal, de én csalódtam benne. Első egy két napban tok menőnek gondoltam meg hogy most aztán elit katona lettem, de pár nap után rájöttem hogy xar viselni. Kicsit olyan merev volt az egész, lehet mert zsír új volt. A tartartok kicsit szukek voltak, a patentok nehezen nyíltak, és vallban is csak letyegett az egész, kényelmetlen volt. Arra jutottunk aztán többen hogyha valami csúnya helyzet lesz akkor inkabb beszorjuk a tarakat egy szimatszatyorba.
Erről nekem meg a nosztalgikus műbör tártáska jut eszembe,és hogy nekem pont nem az volt.Az enyémsárgásbarna gyöngyvászon táska volt,ugyanolyan 5darabos szabásu,de gyöngyvászon.A században vegyessen került kiosztásra a műbőrrel,Kinek ez jutott,kinek az
Erről nekem meg a nosztalgikus műbör tártáska jut eszembe,és hogy nekem pont nem az volt.Az enyémsárgásbarna gyöngyvászon táska volt,ugyanolyan 5darabos szabásu,de gyöngyvászon.A században vegyessen került kiosztásra a műbőrrel,Kinek ez jutott,kinek az
Az enyém 5db-s volt.Nekem is, de emlékeim szerint csak 4 db-os. Keskenyebb és használhatóbb is volt a műbőrnél.
Kicsit szűkös volt,de a gyngyvászonba jol csúszot,Száját kissé tágabbra kellet volna venni,és kidobni az egésszet.Harci málhaként ppocsék volt ez isNekem szürke vászon volt, még be is kentem a belsejét emlékeim szerint, talán kicsit fegyverolajjal, hogy jobban csússzon a tár ki és be. A műbőr tártáska büntetés volt. Alig lehetett abba a tárakat kivenni és berakni. Mindenki utálta.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..