Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jól sejtem, hogy kevesled?
dudi
Minek a rajnak RPG ha század szinten ott lesz a CG-M4 ?
De most komolyan? Te tényleg azt gondolod , hogy minden bokorban ellenséges páncélosok vannak?
100-ból 99-szer épületet fogsz lőni, vagy könnyű járműveket.
De nekem aztán mindegy, ha szerinted a gránát van olyan jó, mint egy 152 mm-s tüzérségi lőszerrel egyenértékű cucc akkor te dobálj gránátot
dudi
Akkor a CG-M4- mellé minek az RPG?
Nincs azzal bajom, hogy van raktáron vagy 10.000 RPG-nk a hírek szerint, jó az ha van. Használjuk is őket ha kell. De megkockáztatom, hogy 10-ből 9 szer nem járműre fogtok vele lőni, és 100-ból kétszer-háromszor lőtök majd tankra vele....
dudi
Század szinten már ATGM-el nyomjátok?
Tudom, hogy nem nyílvános a HM század felépítése, de egy szakasz kb. 18 fő, 4-es osztással a század 72 fő + kiegészítő emberkék (ha egyáltalán vannak).
Zászlóalj szinten vagytok közel 500-an, nem? Oda illene a külön pct. szakasz ATGM-el, meg légvédelmis szakasz MANPAD-al, nem?
A Maljutka volt a földi drotos változatta volt az irányitott atgm.dudi
Azért a néphadseregben 100.000 emberre jutott 500 BMP
De akkor is fura nekem, hogy ilyen alacsony szinten is van ATGM.
Az RPG kategóriás cuccokat nem furcsálom. De század szinten ATGM az azért komoly.... Nem 5 forintos cuccok.
Nem komoly, alap képesség század szinten, mindenhol az.dudi
Azért a néphadseregben 100.000 emberre jutott 500 BMP
De akkor is fura nekem, hogy ilyen alacsony szinten is van ATGM.
Az RPG kategóriás cuccokat nem furcsálom. De század szinten ATGM az azért komoly.... Nem 5 forintos cuccok.
Ma egy tandem fejes újabb változatú Maljutka megenné reggelire a csupasz 72 et.tonyo
Biztos jó volt velük bohóckodni.
A Fagot meg a Konkrus azok drága cuccok voltak, sejtettem, hogy nem volt mindenkinek.
Viszont ma meg csak ezek vannak meg némi Metis-M.
Hát akkor az RPO-A mégse akkora hülyeség, mert mindenre lőhetsz vele amivel az RPG-vel nem. A kettő együtt jól megfér.
Tudom, hogy a CG-M4-hez sok fajta lőszer van, de tűzerőben elmarad egy tandem fejes RPG-7-től vagy egy RPO-A-tól a maga területén.
Ellenben valamilyen szinten mind a két feladatra alkalmas.
ERA után. Szemből nem lősz vele HK-ra amúgy sem. Oldalról meg mindent visz a környéken (meg szemből is)krisss
Az RPG-7VR átvisz 750 mm RHA-t. Sima ERA után 600 mm-t
Ehhez képest a CG-M4 lőszerei gyöngébbek. Viszont adaptívabb az egész rendszer.
( CG legjobb lőszere kb. annyit tud , mint az 1977-s RPG-7VL, 500 mm RHA átütést) .