joker: Ez egy általános néphiedelem, tudod vannak a hülye emberek, akik ha meglátnak valamit amit nem értenek vagy ki lehet figurázni már egyből ugranak rá, lásd.: A játszótéren lévő rendőrök. Aztán ha az volt a terültet,hogy a játszótéren túl senki se mehessen? Ha nem jön arra senki én is leülnék.. Vannak olyan esetek amikor elhúzódik a kivizsgálás,de azok komplikáltabbak vagy nem kívánatos rendőrök esetében.. az elmúlt években volt pár fegyverhasználat, pontosabban pár figyelmeztető lövés leadása, mégsem rúgdosták ki őket. Az ORFK-nál így nem a vizsgálatokkal van a nagyobb gond, hanem hogy a rendőrök személyi felszereléseit sem képeseket garantálni. (Pl.: Minden ismerősömnek van saját felszerelése, van akinek csak 1 USP amit nem a cég adott, a másiknak meg minden, ami cserélhető, öv,tokok,lámpa ..stb a végére olyan nehéz lett,hogy hózentrógeres megoldás kellett, az öv megtartásához..
Az Mp5 jó, de vannak olyan feladatok ahová nem.
desertfox: Ritka nagy butaságot mondtál ,ugyanis a rendőrségnél is vannak AK-k, az örsökön,amit ha keményebb helyzet van visznek is ki. Lásd: Alsóörsi rendőrgyilkosság :
Szerintem ez így van jól,hogy szükség esetén megerősített szolgálatban ne csak 3 v 4 pisztollyal rendelkező rendőr legyen ott szolgálatban, a hatóság mindig nagyobbat üssön vissza..
Az Mp5 jó, de vannak olyan feladatok ahová nem.
desertfox: Ritka nagy butaságot mondtál ,ugyanis a rendőrségnél is vannak AK-k, az örsökön,amit ha keményebb helyzet van visznek is ki. Lásd: Alsóörsi rendőrgyilkosság :
Szerintem ez így van jól,hogy szükség esetén megerősített szolgálatban ne csak 3 v 4 pisztollyal rendelkező rendőr legyen ott szolgálatban, a hatóság mindig nagyobbat üssön vissza..