Állami jellegű hadviselő fél sem kell hozzá, mitől lenne elborult?Ez eléggé elszállt forgatókönyv.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Állami jellegű hadviselő fél sem kell hozzá, mitől lenne elborult?Ez eléggé elszállt forgatókönyv.
Túl magas szintű koordináció. Ha ennyire egyszerű lenne, akkor miért nem volt még egyetlen helyi háborúban sem ilyen akció fejesek vagy pilóták ellen? Elméletnek szép hollywoodi filmben, de kb. ennyi.Állami jellegű hadviselő fél sem kell hozzá, mitől lenne elborult?
Állami jellegű hadviselő fél sem kell hozzá, mitől lenne elborult?
Állami felsővezető elleni merényletet összehasonlítani katonák célzott kivételével egy háború küszöbén álló hadviselő rendszerből, szerintem értelmezhetetlen összehasonlítás.Amikor a MOSZAD megölt valami palesztin fejest asszem Katarban vagy az Egyesült Emirátusokban, az kb. 30 ember egy havi munkája volt. Különböző video és egyéb felvételek alapján mindegyikük arca és használt álneve meg van.
Ezt szorozd meg 20-al. Kivitelezhetetlen. Ha meg 2 pilótát egymás után érne "baleset" az nagyon gyanús lenne. Johnny English 3 története, vagy a Jason Bourne-é (assszem ott volt robbantás a titkosügynök temetésén) szintén nem életszerű.
Egy pilóta nem fejes, de kb. arra gondoltam, amit te felvezettél. Kb. világhatalom szintű titkosszolgálati képességeket tételeznek fel egyesek 0 lebukási faktorral. Nevetséges. Ezzel az erővel a szovjetek legyilkoltak volna minden nuki siló kezelőt a '60-as években és mehetett volna a támdás az USA ellen. Hát, ehhez képest ilyen elvadult ötletet nem láttam...Amikor a MOSZAD megölt valami palesztin fejest asszem Katarban vagy az Egyesült Emirátusokban, az kb. 30 ember egy havi munkája volt. Különböző video és egyéb felvételek alapján mindegyikük arca és használt álneve meg van.
Ezt szorozd meg 20-al. Kivitelezhetetlen. Ha meg 2 pilótát egymás után érne "baleset" az nagyon gyanús lenne. Johnny English 3 története, vagy a Jason Bourne-é (assszem ott volt robbantás a titkosügynök temetésén) szintén nem életszerű.
Állami felsővezető elleni merényletet összehasonlítani katonák célzott kivételével egy háború küszöbén álló hadviselő rendszerből, szerintem értelmezhetetlen összehasonlítás.
Sok hollywoodi filmet néztek, nekem fingom sincs ezekről (most rákerestem) elhiheted. Nem baj ha gyanús, egyedül az számít, hogy mennyivel csökkented az ellenfeled harcértékét a rád legveszélyesebb erőnél. 2013-ban a Sínai-félszigeten az IÁ számára ez a helyi rendőrség és helyőrség tisztjei voltak, akiket aztán elraboltak.
(Arról, hogy így megszerzett helyzeti előnyükkel nem tudtak élni és lemészároltatták magukat, már nem tehetek.)
Az senkit ne zavarjon,hogy es esetleges háborúra eszkalációs időszakában nem elképzelhetetlen,hogy haza sem engedik a pilótákat a laktanyából...
Igen, elfér, ha csillaghangár üzem van. Tartósan ide F-35 kb. a mesékben fog érkezni jelen állás szerint.
+1 század Gripen ne akarjuk.
Akkor már inkább Pápa. Üzemel, nem üdülőövezet még távolabb van kecsótól és ott vannak betonfedezékek is, csak törődni kéne azokkal. Elvileg elfér benne a Gripen tudtommal.
Taszáron van hangár vagy betonfedezék?
Még valami zseniális ötlet...? A gépek erős túlzással egy kövér gázzal kecsón vannak.
Pápa vagy inkább semmi. Egyébként meg Ferihegyről is lehet gépeket üzemeltetni, nem tilos...
Velem pont mellélőttél, de gondolj amit szeretnél.Ezt magyarazim en is. Megint videojatekokon felnott okosok fantazialnak irrealis dolgokat.
Ja es egy kulfoldin elo palesztin kozepvezeto nem eppen jol orzott celpont es akkor meg nem beszeltunk arrol hohy mennyire volt maganember es mennyire "allami" vezeto.
Azert hoztam peldanak mert nyilt forrasokban is eleg jol dokumentalt mi tortent.
Hogy azoknak is legyen elkepzelesuk akik a Ghost Reconbol meg a James Bond filmekbol szereztek titkosszolgalati ismereteiket.
Az senkit ne zavarjon,hogy es esetleges háborúra eszkalációs időszakában nem elképzelhetetlen,hogy haza sem engedik a pilótákat a laktanyából...
Igen megcsinálják az amerikaiak(fejlesztés és bővítés is lesz nem csak felújítás).Olyan dolgokon megy az egyezkedés,hogy el sem tudjátok képzelni.
A B-52 kiszolgálásra gondoltok?Ha ugyan azt hallottuk és az meg is valósul,akkor itt egyesek össze fogják fosni magukat de lehet hogy én is...