Kb a gengszterváltás óta nem volt felvonulás. Jó kis politikai üzenete lenne
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kb a gengszterváltás óta nem volt felvonulás. Jó kis politikai üzenete lenne
Óh.Majd meglátod
Kriss úgy tűnik, hogy tud valamit, és ha nem sír, akkor nekünk se kéne, szóval ízi men.
A Kürassier az osztrákok hidegháborús könnyű harckocsija. SK-105. Mellesleg a kedvenc könnyű harckocsim.Melyik kurasszir? De nem az az ősrégi AMX-30(?) Vagy 15(?) Amit már az osztrákok is ezer éve selejteztek?
Hátha ezt is kiszivárogtatja....de komolyra fordítva a szót, erről szerintem nem tudhat, vagy igen???Remélem, hogy legalább Demeter Mártától megtudjuk! Már ha belelát egyáltalán!
Irtad a minap, hogy lehet talalgatni.Előbb utóbbi lesz bejelentés. Kérdezd a minisztert
Majd meglátod
Az amcsi nagykovet korabban azt mondta, hogy vagy a CEU marad vagy veszunk amerikai vasakat.
Oke, ertem, igazad van. De nem tudtal volna ezzel varni amig Krisss valaszol?Nem, ezt csak a HVG "mondta". Sehol máshol ilyet nem olvastam. Ha minden igaz, az Index hozta le elsőnek a nagykövet beszédét:
https://index.hu/belfold/2018/10/10/david_cornstein_ceu/
Aztán a Népszava:
https://nepszava.hu/3011532_bekemenyithet-az-amerikai-nagykovet-a-ceu-ugyeben
Az az, valami AMX oszver, vagy talán teljesen az AMX 15-os. Most hirtelen nem tudom. De igen, talan oszver, az alváz osztrák a torony francia.A Kürassier az osztrákok hidegháborús könnyű harckocsija. SK-105. Mellesleg a kedvenc könnyű harckocsim.
Az idén már nem valószínű, de lehet a blog olvasóinak tartogatják karácsonyra.Előbb utóbbi lesz bejelentés. Kérdezd a minisztert
Megneharagudj,de amit itt sszeirtál,abbol logikussan semmi nem kifejthető.
56ban a hivatalos amerikai szervek nem csináltak semmit.
Az EU pénze nélkül a bányászbéka orosz segge alat lennénk.
A nagyhatalmi "mocskos" játékaikat az usákok,de az oroszok,vagy anno a brittek mindig is játszották.Ezt hivják nagyhatalmi viselkedési dinamikának.Mig volt hozzá erőnk,a magunk hatókörében mi is ugyanigy viselkedtünk.
Jogrendszerünk egyre kevésbé felelnek meg az EU tagság követelményeinek.Meg a demokratikus jogállami kvetelményeknek.Ezért saját magunk tehetünk
Stb
Aprópopó T-72, én attól tartok hogy a már többször hivatkozott páncélos erő fejlesztése végül egy kis felújításban fog kimerülni, kb mint a heliknél. Van is meg nincs is, de megtörtént.
OFF.
56-ban kemény bíztatás volt amerikai részről a fegyveres harcra. Szabad Európa rádió végig tolta ezerrel. Szerintem másképp is csinálták még, több módon. Konkrétan azonban világháborúba senki nem ment volna egy kis országért, ahogy ma sem.
EU pénze nélkül feltehetően nem lenne 4 % feletti az éves gazdasági fejlődésünk ok., lenn mondjuk 3.5 %. Nézd meg az idén mennyi pénz jött be az EU-ból. Az országot a versenyszfére teljesítménye viszi, azon belül is a feldolgozóipar. Közük nincs az EU pénzekhez.
Az igaz, hogy a nagyhatalmak mocskos játékokat űznek, legtöbbször kis országok kárára. Nem is kedvelem, egyiket sem.
Oke, ertem, igazad van. De nem tudtal volna ezzel varni amig Krisss valaszol?
Szabad Európa magyar részlegét magyarok vezették,és nem hivatalos kormányorgánum.OFF.
56-ban kemény bíztatás volt amerikai részről a fegyveres harcra. Szabad Európa rádió végig tolta ezerrel. Szerintem másképp is csinálták még, több módon. Konkrétan azonban világháborúba senki nem ment volna egy kis országért, ahogy ma sem.
EU pénze nélkül feltehetően nem lenne 4 % feletti az éves gazdasági fejlődésünk ok., lenn mondjuk 3.5 %. Nézd meg az idén mennyi pénz jött be az EU-ból. Az országot a versenyszfére teljesítménye viszi, azon belül is a feldolgozóipar. Közük nincs az EU pénzekhez.
Az igaz, hogy a nagyhatalmak mocskos játékokat űznek, legtöbbször kis országok kárára. Nem is kedvelem, egyiket sem.
A cím nem túl "eltalált", de maga a cikk érdekes.
https://hvg.hu/itthon/20181023_Bajb..._szolni_hogy_az_orosz_katonak_jojjenek_vissza
Ugye osztani kell a nyugati hisztériát, hogy van orosz veszély. Ha meg van orosz veszély, akkor meg nem beszéddel és zászlókkal kéne várni őket, eddig azért ők is eljutottak, szerencsénkre.Az jó az, hogy még az ellenzék is már kevesli a Honvédségre költött pénzt. Ez bíztató, mert így valószínűleg a jövőben is tartani fogják majd a 2%-os ráfordítást.