Demokrácia vanMegint van egy ügyeletes őrjöngő...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Demokrácia vanMegint van egy ügyeletes őrjöngő...
Nem tudom mi volt a célja a cikknek, azt nem fejtette ki az írója. Azonkívül elég elnagyolt, pongyola cikk. Mondjuk az egyik kép alá írt komment nekem értelmezhetetlen is: "Fényes jövő áll mögöttük." Mi? Paff...A cím nem túl "eltalált", de maga a cikk érdekes.
https://hvg.hu/itthon/20181023_Bajb..._szolni_hogy_az_orosz_katonak_jojjenek_vissza
Megneharagudj,de amit itt sszeirtál,abbol logikussan semmi nem kifejthető.Tisztában vagy ugye azzal, hogy ezzel a sápítozással meg pont azt mutatod magadról, hogy csőlátású vagy, mert 2. vh meg kommunisták, azt van aki most mégis hozzájuk húz. Miért ne tehetné ezt bárki? Tudomásom szerint a világháború meg a kommunisták óta eltelt pár évtized, náluk is volt rendszerváltás. Nem ugyanazok, mint amik régen voltak. De ha ez igaz, akkor miért kéne szeretnünk az amerikaiakat? Két világháború veszett el miattuk, a wilsoni elvek miatt tevékenyen benne van a kezük Trianonban, 56-ban konkrétan felbujtottak minket a lázadásra, aztán végig nézték, hogy eltaposnak minket, mióta nincs Szovjetunió, nyugodtan játszhatják a világban a mocskos játékaikat, aztán mehetünk mi is, mint NATO tag rendet rakni utánuk, az úgynevezett "terrorizmus elleni harcz" jegyében. De hasonló szépeket lehetne írni a németekről, franciákról, britekről. Szerinted az EU-s pénzekért hálásnak kéne lennünk? Bőven megfizettünk érte akármit is mondasz, arról meg nem volt szó, hogy a jogainkat akarják majd megnyirbálni. Imádom, mikor kis nyávogással valaki okosnak akar tűnni, aztán pont azzal árulja el, mennyire buta.
Nem tudom mi volt a célja a cikknek, azt nem fejtette ki az írója. Azonkívül elég elnagyolt, pongyola cikk. Mondjuk az egyik kép alá írt komment nekem értelmezhetetlen is: "Fényes jövő áll mögöttük." Mi? Paff...
Én az 50 db harckocsit sem értettem. Ez elég? Kb ennyinek kéne lennie aktív állományban, de hol a tartalék? Az nem kell? 50 harckocsi a háború első két napjában simán kiesik.Ezzel azt akarja sugallni, hogy "jövőjük nincs, csak a múltba kapaszkodnak, valami ábrándot kergetnek. Azért van kardjuk is, mert ilyen legatyásodott cigány banda ez."
Ez az ütemterv csak akkor tartható ha nem jön közbe semilyen gazdasági crach.Ne a forrást nézze senki, egyenlőre csak itt láttam a cikket
Szíjjártó a NATO Főtitkárral tárgyalt, a haderőfejlesztés is szóba került:
"A miniszter elmondta, arról tájékoztatatta a NATO főtitkárát, hogy a magyar haderőfejlesztés érdekében Magyarország saját gyártókapacitás kiépítése felé tett lépéseket, eszközbeszerzésekről szóló jelentős szerződések aláírása előtt áll NATO-tagországokkal, amelyek nyomán a fejlesztésekre szánt honvédelmi költségvetésen belüli 20 százalékos teljesítései arány már a jövő évben teljesíthető lesz. A 2 százalékos védelmi költségvetési arányt pedig már a 2024-es határidő előtt el fogja érni."
https://pestisracok.hu/szijjarto-ukrajna-nato-elkotelezettsege-is-megkerojelezheto/
Majd veszünk hozzá 105 ös "tankvadász" ifv t és elkönyveljük mint könnyű harckocsiÉn az 50 db harckocsit sem értettem. Ez elég? Kb ennyinek kéne lennie aktív állományban, de hol a tartalék? Az nem kell? 50 harckocsi a háború első két napjában simán kiesik.
Nem tudom mi volt a célja a cikknek, azt nem fejtette ki az írója. Azonkívül elég elnagyolt, pongyola cikk. Mondjuk az egyik kép alá írt komment nekem értelmezhetetlen is: "Fényes jövő áll mögöttük." Mi? Paff...
105-össel lóf..t vadászol nem tankot. Max csupasz 72-est tudsz kilőni vele.
Majd meglátod
Melyik kurasszir? De nem az az ősrégi AMX-30(?) Vagy 15(?) Amit már az osztrákok is ezer éve selejteztek?Emlékeztek még a Kürassierre, hogy régen azt is akartunk venni? Az is csak 105-ös volt, gondolom ezért sem lett belőle semmi.
Bár már nem vagyok már kisgyerek, de mégis úgy érzem magam mint a kisfiú a Karacsony előtt, aki tudja, hogy lesz Karácsony és sok mindenre vágyik, de ugye nem megint ruhát fogok kapni...Majd meglátod
A balatoni vitorlás a program elején meg gondolom a tengeri képesség helyreállítását jelenti, ahogy a dassault falcont is sokadlagosnak gondolom, de biztos alkalmi vétel volt.Ami eddig látszatberuházás az egyedül a mi24 ügye eddig. Bár azok is jóval jobban meg lettek buherálva mint ti azt gondolnátok, valamint a vkf ígérte a teljes fegyverrepertoáruk helyreállítását. (bár nagyon sok mindent ígértek már az elmúlt 20 évben) amivel nem tudtak eddig mit kezdeni az a megbízható ruházati ellátórendszer.
Én az 50 db harckocsit sem értettem. Ez elég? Kb ennyinek kéne lennie aktív állományban, de hol a tartalék? Az nem kell? 50 harckocsi a háború első két napjában simán kiesik.
Kb a gengszterváltás óta nem volt felvonulás. Jó kis politikai üzenete lenneDe felvonulást már lehet ennyivel tartani!