Akkor miféle korszerüsítés vpolt nálunk ? Mert lehetett olvasni még a Currus oldalán is hogy korszerűsítették.
Így fejből most nem tudok mindent de raktak rá csúszásgátló felületeket, zacskósvíz-tartó ládát

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor miféle korszerüsítés vpolt nálunk ? Mert lehetett olvasni még a Currus oldalán is hogy korszerűsítették.
Azthiszem egyre közelebb vagyunk a lánctalpasok bejelentéséhez, Zord legfrisebb bejegyzését ugyanis ennek szenteli. A posthoz mellékelt képen pedig akár véletlenül, akár nem: a Leo 2 sejlik fel. Ámen.
https://legiero.blog.hu/2018/11/05/air_power_news_68_2018_nov
Rá kell keresni. http://www.currus.hu/hadiipari-fejlesztes.html
"A program célja:
A lövész egységek harci hatékonyságának növelése az éjjellátó képességgel; NATO kompatibilis kommunikációs képességekkel, valamint további, az egyes változatok által nyújtott harci képességekkel (úgymint: vegyi-sugárvédelem, sebesült kihordás);
Középjavítás minimális szintű modernizálási igénnyel, a BTR-ek rendszerben tartásának 2020-ig történő kiterjesztéséért. A járműveken végrehajtjuk a 4-es szintű technikai kiszolgálást, a hiba felvételezés alapján történő javítást, az igény szerinti gumicserét valamint a TASZT készletek feltöltését.
A részleges modernizáció elemei BTR-80 és 80A típusoknál:
- KM1M kettős működésű irűnyzó távcsó beépítése
- Csúszásgátló bevonat a tetőpáncélon
- STANAG szerinti külső indító csatlakozó
- Meleg levegős fűtő-szellőztető készülék
- Palackozott - zacskózott ivóvíz-tároló láda
- Lőporgáz elszívó berendezés
- Toronyáramkörök visszajelző lámpa
- Opto-elektronikus lőszerkifogyás érzékelő"
Volt olyan is hogy mi modernizáltunk A-ra sima 80-asokat ?
Nincsenek saját információim, de amit eddig láttam a neten, ez a Currus gyakorlatilag semmi modern dolgot nem tud, csak a régi szovjet technikát kalapálják horpadtról simára. Meg régebben (pár éve) volt valami oltári balhé (sikkasztás?) a vezetés körül, arra emlékszem.Köszi megnéztem. Nagy tévedésben voltam eddig, mert azt hittem, 80-A-ra is korszerűsítettek fel a régiek közül. Ez azonban tévedés volt részemről.
A Currus egy rakás szar. Egy géppuska állványt sem tudtak önállóan összehozni.Nincsenek saját információim, de amit eddig láttam a neten, ez a Currus gyakorlatilag semmi modern dolgot nem tud, csak a régi szovjet technikát kalapálják horpadtról simára. Meg régebben (pár éve) volt valami oltári balhé (sikkasztás?) a vezetés körül, arra emlékszem.
Melyik variáció lehet az? Zord a kommentek között azt írta a kielcei exporól van a kép, ott pedig leo2A5 és a leo2PL (upgradelt a4) volt kirakva ahogy most a neten gyors googleval kerestem.Azthiszem egyre közelebb vagyunk a lánctalpasok bejelentéséhez, Zord legfrisebb bejegyzését ugyanis ennek szenteli. A posthoz mellékelt képen pedig akár véletlenül, akár nem: a Leo 2 sejlik fel. Ámen.
https://legiero.blog.hu/2018/11/05/air_power_news_68_2018_nov
Melyik variáció lehet az? Zord a kommentek között azt írta a kielcei exporól van a kép, ott pedig leo2A5 és a leo2PL (upgradelt a4) volt kirakva ahogy most a neten gyors googleval kerestem.
És a célozgatások mire jók? Ha titok, akkor nem kell célozgatni ... meg milyen titok lehet már az, hogy ennyien tudják a tutit, csak az átlag plebs nem. És akkor itt lehetne hozni A tanú megfelelő részét, hogy kiket is csapunk be. Ha meg nem titok, akkor meg kell mondani és pont.Még mindig elég jó kapcsolatai vannak, csak ha megírná amit tud akkor többet semmi infót nem kapna. De célozgatni lehet![]()
kik? miii? pumat? ne viccelj meg a nemeteknek se tudtak legyartani a teljes mennyiseget akkora elcsuszas van a projektben... es a letezo legdragabb a piacon ha igaz + jonnek elo a gyeremekbetegsegei folyamatosan a nemetek is 30% korul tudjak csak hadrafoghatoan tartani mert ha nem rossz akkor alkatresz nincs hozza....Szerintem annak is örülhetünk már, ha száznál több Pumát vesznek.
kik? miii? pumat? ne viccelj meg a nemeteknek se tudtak legyartani a teljes mennyiseget akkora elcsuszas van a projektben... es a letezo legdragabb a piacon ha igaz + jonnek elo a gyeremekbetegsegei folyamatosan a nemetek is 30% korul tudjak csak hadrafoghatoan tartani mert ha nem rossz akkor alkatresz nincs hozza....
Jogos. Csak gondolom félnek a vérgőzös nyugdíjasok és NATOmegvédminket adófizetők haragjától.
kik? miii? pumat? ne viccelj meg a nemeteknek se tudtak legyartani a teljes mennyiseget akkora elcsuszas van a projektben... es a letezo legdragabb a piacon ha igaz + jonnek elo a gyeremekbetegsegei folyamatosan a nemetek is 30% korul tudjak csak hadrafoghatoan tartani mert ha nem rossz akkor alkatresz nincs hozza....
Egyébként honnét szednek elő Leo-2 et? Raktáron alig maradt.Melyik variáció lehet az? Zord a kommentek között azt írta a kielcei exporól van a kép, ott pedig leo2A5 és a leo2PL (upgradelt a4) volt kirakva ahogy most a neten gyors googleval kerestem.
De azt is írta hogy sokat fotózott ott és ruszki vasat mégse rakhatott be.Melyik variáció lehet az? Zord a kommentek között azt írta a kielcei exporól van a kép, ott pedig leo2A5 és a leo2PL (upgradelt a4) volt kirakva ahogy most a neten gyors googleval kerestem.
Egyébként honnét szednek elő Leo-2 et? Raktáron alig maradt.
Szerintem Zord csak berakot egy képet kutyafutában. Egy kép részlet meg nem célozgatás.
Kommentek közül egy:
https://www.cvonline.hu/harckocsive..._9HG48lcai9m6nGkGXt0gNtPasZpt_DkA7yICN9PrL2lg
De azt is írta hogy sokat fotózott ott és ruszki vasat mégse rakhatott be.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..