Meglep, hogy ez senkinek nem érte el az ingerküszöbét.
http://www.origo.hu/nagyvilag/20181...iipari-es-nuklearis-megallapodast-kotott.html
a hadiipari része nem újdonság, szerintem azért
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Meglep, hogy ez senkinek nem érte el az ingerküszöbét.
http://www.origo.hu/nagyvilag/20181...iipari-es-nuklearis-megallapodast-kotott.html
Akkor csak én maradtam le arról, hogy bárki hivatalosan bejelentett 20 francia airbust? Netán félreértek valamit?a hadiipari része nem újdonság, szerintem azért
Te maradtál le.Akkor csak én maradtam le arról, hogy bárki hivatalosan bejelentett 20 francia airbust? Netán félreértek valamit?
Köszi. Eddig csak a német airbusokról tudtam.Te maradtál le.
Köszi. Eddig csak a német airbusokról tudtam.
Dudi: akkor ez a 20 db a hónapokkal ezelőtti 20?Te maradtál le.
A jelenlegi EMBT-t csak prezentációs célzattal mutatta be a Nexter és a Krauss. A végleges verzió nem így fog kinézni, és csak 2020-30 körül fog érkezni, ha minden igaz.Folytatva a tendenciát akkor EMBT lesz.
Azzal is két helyre tudunk egyszerre nyalni. Amúgy az nem rossz gép.
Az mennyire normális, hogy a miniszter úr mutató ujja állandóan az elsütő billentyűn van? Nekünk annak idején ez volt az első amit megtanítottak hogy még akkor sem tartjuk az ujjunkat rajta, ha üres a fegyver (kivéve persze ha lőni akarunk).... Ma ez már nem divat?
A meglepetés a Komondor lenne.
Az Iveco nem lenne meglepetés, az a legvalószínűbb. A meglepetés a Komondor lenne. Na azon mindenki meglepődne és nem jó értelemben. Jobb volna ha adnának nekik egy megrendelést amit tudnának teljesíteni és aztán elfelejtenék az egész projektet.. Az egyetlen cél aminek volna értelme, már írtam az aknavetős topicban a pick up felépítésű Komondoron 120 mm-es aknavető (lehetne Expal is). Nem bonyolult és hiányt pótolna. A cég is megkapná végre a megrendelését és a Honvédség is jól járna.
Az a szomorú hogy a románokhoz került a helikoptergyár (ami nem mellesleg nem üzemel), és nem hozzánk. Így sajna csak egy sima vásárlás, pedig most lehet megérte volna egy összeszerelő-karbantartó esetleg részegységgyártó üzemet létrehozni, hisz légijármű gyártásunk nincs, most legalább részben lehetne.
Ugyan már, hány év alatt gyártanák le ,akár csak egy század járműigényét is ? Komoly gyártókhoz képest, csak manufaktúra az a cég, már bocsánat, nem bántani akartam őket, de tényleg ez a helyzet.
A románoknál Puma gyár van, a mi H145-ünk így is úgy is Donauwörth-ben készül.