Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
jó esélyel Aster lesz az?A tárgyalások a légvédelmi rendszer lecseréléséről folynak. ( rakétatechnika, rakétakomplexum ) Idén hamarosan eredmény.
Szóval akkor megint a németeknek vettünk nagymacskát.Röviden a lényeg: 2025re jönnek az új Leo-k, 2028-tól lesz felajánlva a Nato-nak a nehéz dandár.
.....
2028 ban már lehet hogy Abduhlékat fogják füstölni kifelé a zonákból Addigra kb 5-10% harcolni vágyó német baka marad.Szóval akkor megint a németeknek vettünk nagymacskát.
Magyar pénzből, magyar vérrel, német zsebbe, német érdekből. Ismerős...nem tudom honnan.
Hát ez így lehűti a kedélyeket. Ez beláthatatlan távolság erős túlzással. Azért valahol fejvakarós, hogy azért egy ilyen léptékű beszerzéshez és hadrendbe állításhoz ennyi idő kell. Már, ha ebből nem csak eleje fog megvalósulni...Röviden a lényeg: 2025re jönnek az új Leo-k, 2028-tól lesz felajánlva a Nato-nak a nehéz dandár.
- lesz lakhatási támogatás, a szolgálati lakások saját tulajdonba kerülhetnek.
- Helikről, repülōkről semmi újdonság, 8 darab, stb..
Ezt a kommentet nem egészen értem. Most ezzel azt akarod mondani, hogy fizetünk most és 7 év múlva lesz magyar Leo, tehát ezt úgy akarod beállítani, hogy az első német A7-esek mi fizetjük ki? Mert akkor röhögök, hogy ekkora marhaságot hogyan sikerült mondani.Szóval akkor megint a németeknek vettünk nagymacskát.
Magyar pénzből, magyar vérrel, német zsebbe, német érdekből. Ismerős...nem tudom honnan.
Nem. Úgy, hogy megvesszük a Leokat, felállítjuk a dandárt aztán odaadjuk a NATOnak, hogy játszon vele.Ezt a kommentet nem egészen értem. Most ezzel azt akarod mondani, hogy fizetünk most és 7 év múlva lesz magyar Leo, tehát ezt úgy akarod beállítani, hogy az első német A7-esek mi fizetjük ki? Mert akkor röhögök, hogy ekkora marhaságot hogyan sikerült mondani.
Nem. Úgy, hogy megvesszük a Leokat, felállítjuk a dandárt aztán odaadjuk a NATOnak, hogy játszon vele.
Mint a II VH-ban, a PzIV-esekkel amiket megvettünk beletettük a magyar bakákat majd elküldtük az oroszok ellen meghalni őket...német érdekért.
Ha a NATOnak annyira kell magyar nehézdandár adjanak hozzá tankot.
Mi ez a marhaság? A Gripen is fel volt ajánlva a V4 EU BG-be. Talán elvették tőlünk? Elmentek otthonról...?Nem. Úgy, hogy megvesszük a Leokat, felállítjuk a dandárt aztán odaadjuk a NATOnak, hogy játszon vele.
Mint a II VH-ban, a PzIV-esekkel amiket megvettünk beletettük a magyar bakákat majd elküldtük az oroszok ellen meghalni őket...német érdekért.
Ha a NATOnak annyira kell magyar nehézdandár adjanak hozzá tankot.
Pontosan. Pislogok, hogy hogyan sikerült Muldernek ekkora nem is tudom mit leírni. A marhaság még gyenge szó lenen rá. Pedig még csak az év harmadik napja van. Erős kezdés.Most is van többféle felajánlásunk, és a Nato játszik vele?
4-5év kell egy akkora cégnek legyártani 44 tankot?
Ne már....
Ne már....
Ez zseniális, 7évvel a megrendelés után jönnek csak? Akkor ezt úgy kötötték hogy kb csak a következő kormánynak kell fizetnie, érte szerintem. És mivel a H225-ök sem jönnek csak 2023tól ha jól emlékszem, azért is csak a következő kormány fizet. Ha mindent így vesznek akkor ez nagyon fura lassú fejlesztés, hét év alatt ezek az eszközök már nem is biztos hogy a top csúcsot jelentik..Röviden a lényeg: 2025re jönnek az új Leo-k, 2028-tól lesz felajánlva a Nato-nak a nehéz dandár.
- lesz lakhatási támogatás, a szolgálati lakások saját tulajdonba kerülhetnek.
- Helikről, repülōkről semmi újdonság, 8 darab, stb..
Esetleg annyi munkájuk van (megrendelések és átalakítások), hogy csak akkor tudják elkezdeni legyártani és leszállítani az első darabokat?
Nem tudjuk. És mi van, ha mi kértük így?
Eddig arról volt szó, hogy ebbe sem lesz ember.Nekem meg az tűnt újnak hogy modernizálni akarják a griffeket?
A másik pedig hogy nem akarnak újabb Leokat venni, megelégszünk a 44db al
Viszont hamarost jön a légvédelem!
Ne már....
Kizárt,ez a mennyiség ott lófütty kell legyen.