@Fade
Jó azért, nem kell itt azt hinni hogy a románok valami ,csak azért mert több technikai eszközük van, máris jobbak, hidd el ha megjönnek a Leok meg végre valahára bejelentik az új páncéltörő eszközöket akkor lapítani fognak mint szar a fűben, nem mai technikával dolgoznak , amiket felsoroltál mind mind vsz felújított retek. Ami talán irigylésre méltó lehet tőlük az a HIMARS + a románok addig jampiskodhatnak itt a hiper szuper cuccaikkal amíg ők látnak meg először.Ha mi akkor már a mostani páncéltörő eszközeinkkel (ami tudom hogy nagyon kevés
) is tudnák némi pusztítást csinálni.
Amúgy ha jól emlékszem 6db D20 van+elég sok raktáron de azok igen csak kérdésesek , +hivatalosan 35db T72 de kb mindig ugyanaz a 4-8db megy a lőtérre , szóval mint olyan , ilyen téren nem túl rózsás a helyzet, ha megjönnek az A4-es leok már az hatalmas ugrás lesz mint mennyiségben( 12db) mint technikában.
Amúgy ami még a tüzérségünket illeti szerintem abból szintén követhetnénk a német struktúrát, ott úgy van hogy 18db SPH mellé van még 6db MLRS , ha itthonra eltudnánk hozni a PZH mellé azt az izraeli rakétás csodát amiről már beszéltünk szerintem nagyon ütőképes kombó lenne. ( Esetleg még a cseh csoda is játszhat ha nagyon az árcédulát nézzük.)
Légvédelemre jöjjön a NASAM vagy a Patriot +Stingerek
Páncéltörőknek SPIKE-LR vagy Javelin ( itt érdekes kérdés hogy felkéne-e szerelni őket pl BRDM-2-re , szerintem nem)
Aztán igazából már csak az kell hogy amiket felsoroltam mindegyik elég számban legyen jelen és részemről ami a szárazföldieket illeti elégedett lennék.