Igen tudom oberon, hogy nincsenek, de ez egy elvi lista. Például nem mellékeltem, hogy a szolgálati idő hogy módosítja (egységesen szolgálati évenként +1,5%) és a kevés megmaradó pótlékot sem, mivel a pótlékok javát eltörölném. A tábornokokból pedig van pár tucat, szal fel se tűnne. Ezenkívül a tábornok az elvben a társadalmunk elitjének a tagja, oda is kell beilleszteni őt. Nem olyan brutális, de nem is a szovjet munkás néphadsereget építenénk ezzel, hogy a tábornoki kart a legénységi állományhoz közelítsük. A lakótelep fenntartása pedig úgy működne, hogy a rezsit mindenki maga fizeti, de a szolgáltatást a hadseregtől kapja. Ezzel valamivel olcsóbb lenne nekik ez is, mint a lakossági árak, mivel a hadsereg nagy tételben vásárol és haszonkulcs nélkül adna tovább, mint szolgáltató. Lenne a minisztériumnak a Közüzemi Nonprofit Szolgáltató Kft-je. A honvédelem költségvetése pedig a mindenkori GDP 2%-a kellene, hogy legyen. Nem terhelné meg olyannyira ezt egy ötven-hatvanezres hadsereg esetén (hiszen értelemszerű, hogy a rendőrök, vagy a területvédelem nem tartozik ide, az ugye a BM költségvetése). A lakásprogram fedezete pedig jelenleg is megvan, csak most, hogy egyszerűen fogalmazzak: a cigányoknak épülnek ezek a lakások. Ott csak a pénzt kell átirányítani a szociális lakásépítésből/támogatásból egyszeri alkalommal egy néhány év alatt kifutó katonai lakóparkprogramba. Azt elfejeltettem említeni, hogy a hadsereget nagy bázisokba szervezném át szintén költséghatékonysági okból, amelyek a légierő repülőterei köré szerveződnének. Szentkirályszabadja, Kecskemét, Szolnok és esetleg Mezőkövesd vagy Kiskunlacháza lenne a lokációja a magyar fegyveres erőknek, az összes katonai alakulat ezeken állomásozna dandár vagy hadosztályszinten, ebből adódóan a katonai lakóparkok gyakorlatilag 15-30 ezres katonavárosok lennének a családokkal együtt.