A közepes légvédelmi rakétarendszerek hatása az államadósság-kötelezettségek besorolására:
https://mandiner.hu/cikk/20190215_felminositette_magyarorszagot_a_standard_poor_s
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A közepes légvédelmi rakétarendszerek hatása az államadósság-kötelezettségek besorolására:
https://mandiner.hu/cikk/20190215_felminositette_magyarorszagot_a_standard_poor_s
És honnan akasztod le őket? Elég depressziós nép a miénk, de azért nem lóg minden fán kiképezhető kezelő.
Nem únjátok ezt az oda-vissza, melyik volt előbb a tyúk vagy a tojás jellegű kérdéseket? Mikor nincs technika, az a baj, hogy minek vonuljon be az ember, hogy vaskoporsókban bohóckodjon? Mikor meg van, akkor meg azon megy a sírás, hogy lesz e rá ember? Lesz.A kérdés: ezt a sok csili vili fegyvert majd ki kezeli?
Erre mondják, hogy a szar sem elég büdös.Nem únjátok ezt az oda-vissza, melyik volt előbb a tyúk vagy a tojás jellegű kérdéseket? Mikor nincs technika, az a baj, hogy minek vonuljon be az ember, hogy vaskoporsókban bohóckodjon? Mikor meg van, akkor meg azon megy a sírás, hogy lesz e rá ember? Lesz.
Közhely tudom, de pénz beszél. Ha lesz korrekt fizu, tényleg korrekt akkor lesz minőségi, értelmes, lojális, megbízható, önmagára és a szaktudására igényes, önállóan tevékenykedni tudó ember.És honnan akasztod le őket? Elég depressziós nép a miénk, de azért nem lóg minden fán kiképezhető kezelő.
Kiemelném a kérdező kormányközeli újságíró szavait:
"Nemrég Németországtól vásároltunk új, modern harckocsikat, és a tervezett légvédelmi rendszer is norvég-amerikai közös projekt, ha jól tudom."
Namost ez vagy tud valamit már, vagy csak a szokásos újságírói össze-vissza beszéd.
Többek között a középislolai kadét programokból.És honnan akasztod le őket? Elég depressziós nép a miénk, de azért nem lóg minden fán kiképezhető kezelő.
Közhely tudom, de pénz beszél. Ha lesz korrekt fizu, tényleg korrekt akkor lesz minőségi, értelmes, lojális, megbízható, önmagára és a szaktudására igényes, önállóan tevékenykedni tudó ember.
Darabra nem sok ember kell konkrétan erre a feladatra, más út nincs szerintem.
A technika milliárdos, a védendő érték 100 milliárdos, büdzsé adott, szóval dönteniük kell.
Egyik esélyes munkahely (skandináv design):
Ez meg egy esélyes az amcsi design...
Ez meg a jelenlegi (immáron modernizált) szovjet valóság:
Felkészültek a vasúti szállításra
Alakulat szintű vasúti módszertani foglalkozást tartottak az MH 25. Klapka György Lövészdandár katonái február 14-én, csütörtökön, a tatai vasútállomás területén.
Készülődés Németországba. Még tüzérség is megy.
https://honvedelem.hu/cikk/114644_felkeszultek_a_vasuti_szallitasra
DYNAMIC FRONT 2019 gyakorlat?
Igen, mondták a videóban. Tüzérek 18 éve nem voltak külföldi gyakorlaton
Leopard 2-vel majd izgalmasabb lesz a vonatozás, az 11 cm-rel szélesebb mint a T-72.
Nem hiszem, hogy ugyan olyan de az tuti hogy azonosak a méreteiNagyobb vas, nagyobb felelősség a vezetőnek, zászlós embereknek. Vasúti kocsink ugyanolyan van, mint németeknek?
Nagyobb vas, nagyobb felelősség a vezetőnek, zászlós embereknek. Vasúti kocsink ugyanolyan van, mint németeknek?
Na olvasgattam egy kicsit, a németek pőrekocsijainak (amik jármű szállítására is alkalmazhatók) ilyen szélességük van: a) 2850mm b)3150mm és van egy harmadik amiről pontosabbat nem találtam de c)2904mm, az a) és b) tud ezek közül maximálisan ~65-70t hasznos tehert szállítani.Nagyobb vas, nagyobb felelősség a vezetőnek, zászlós embereknek. Vasúti kocsink ugyanolyan van, mint németeknek?