Tessék:
6 tengelyes pörekocsi: Kifejezetten nehéz áruk szállítására. Pl tankok,exkavátorok stb:
6 tengelyes pörekocsi: Kifejezetten nehéz áruk szállítására. Pl tankok,exkavátorok stb:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Emlékeim szerint pedig nem rossz darab kár volna gyorsba cserélni ezeketNem tudom volt-e már.
Lőgyakorlaton a tatai géppuskások:
Kíváncsi vagyok PKM-et mire fogjuk cserélni. Na meg hogy licence gyártás lesz-e.
Emlékeim szerint pedig nem rossz darab kár volna gyorsba cserélni ezeket
Amúgy a PKM ek vannak modernizált változatai gyártásban is. 7.62*51 es nato lőszerrel. Pl lengyelek, bolgárok is gyártanak ilyen pkm et.Egy szóval nem mondtam hogy jó vagy rossz De én úgy látom eldöntött tény a régi szovjet technika cseréje. Fura lenne 2026 vagy 2030 környékén még ezekkel látni katonákat rohangálni. Ne érts félre nem arra gondoltam hogy dobjuk ki. Csak szerintem a hivatásosak fognak kapni helyette más nyugati típust.
Ezek milyen fegyverek a most átadott szimulátorban?
Ezek a fejlesztések szerintem bohóc kategoriát surolnak, ez a Skywalker x8, ez a testet klónozták le a piacon kb 250 Dollár. Nem mondom jó test de korlátolt.Drónok tekintetében egyébként hogy állunk jelenleg, ezt lehet tudni?
Van valamilyen magyar drón rendszeresítve?
Fejlesztésekről ennyit találtam
https://www.hmei.hu/kutatas-fejlesztes/
Sajnos egy ket elvetemult amator modellezonek komolyabbEzek a fejlesztések szerintem bohóc kategoriát surolnak, ez a Skywalker x8, ez a testet klónozták le a piacon kb 250 Dollár. Nem mondom jó test de korlátolt.
Remélem ezek a népbutítós demó drónok .
Egyenlőre nem tudni oriási drón üzemről , pedig ezzel lehetne piacot is szerezni szerintem.
Vveletlenul se vedeni akarnam az ei t. De uav teren nem magat a repulo szerkezetet megalkotni nehez. Hanem a zavarvedetseget megoldani.Sajnos egy ket elvetemult amator modellezonek komolyabb
technikaja vann itthon mint amit a HMEI oldalan lathattok.
HM rendszereben jelenleg csak a regeszek alltal uzembentartott osregi elavult skaylark van.
A tobbi pilota nelkuli eszkoz - amit a hmei oldalan latsz - legi cel szolgaltatasra alkalmazzak. 2020 ig van szerzodesuk a HM el.
Orankent kb 80e Ft ert
Legi cel gyartasban egyebkent eleg komoly tradicionk van Mo-gon.
60as evektol HM keretein belul zajlott a gyartas es fejlesztes.
Aztan vege lett.........
Ezt nem vitatom, igazad van.Vveletlenul se vedeni akarnam az ei t. De uav teren nem magat a repulo szerkezetet megalkotni nehez. Hanem a zavarvedetseget megoldani.
A HMEI nem a HM része? Kinek számláznak, meg miért is? Ez így nonszensznek hangzik...Sajnos egy ket elvetemult amator modellezonek komolyabb
technikaja vann itthon mint amit a HMEI oldalan lathattok.
HM rendszereben jelenleg csak a regeszek alltal uzembentartott osregi elavult skylark van.
A tobbi pilota nelkuli eszkoz - amit a hmei oldalan latsz - legi cel szolgaltatasra alkalmazzak. 2020 ig van szerzodesuk a HM el.
Orankent kb 80e Ft ert
Legi cel gyartasban egyebkent eleg komoly tradicionk van Mo-on.
60as evektol HM keretein belul zajlott a gyartas es fejlesztes.
Aztan vege lett.........
Lehet felreertheto voltam?A HMEI nem a HM része? Kinek számláznak, meg miért is? Ez így nonszensznek hangzik...
Lehet felreertheto voltam?
Jelenleg csak a Skylark van redszeresitve a Katonasagnal
Amit a HMEI "kifejlesztett" az nincs rendszeresitve csak legi cel szolgaltatast ad a HM fele penzert.
A HMEI nem a HM része? Kinek számláznak, meg miért is? Ez így nonszensznek hangzik...